0
0,-
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
599,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

Lundi Termokanne


Termokannen som holder kaffen varm i høstmørket.

 

Publisert: 1. november 2019

Tekst: Sirag AS

Foto: Sirag AS / Murken Hansen

 

Lundi termokanne er designet i samarbeid med det tyske designbyrået Murken Hansen. Murken Hansen har som hovedvisjon å designe produkter med enestående brukervennlighet, unike produktegenskaper og tidløs skjønnhet. De har vunnet har vunnet flere internasjonale priser for sine design blant annet German Design Award, Interior Innovation Award og Good Design Award Japan.

Inspirasjonen til Lundi termokannen er hentet fra Lundefuglen, som på islandsk heter Lundi. Det er spesielt kannens egenskaper til å holde på varmen – akkurat slik lundefuglen er kjent for – som har vært med på å gi den navnet.

Lundi Termokanne har ett unikt ergonomisk design. Med den solide bunnen, står termokannen stabilt på bordet. Lokket har trykknappfunksjon, noe som gjør hellingen enkel og dryppfri. Det integrerte lokket på termokannen forenkler rengjøringen og gjør den enkel å fylle. Termokannen holder svært godt på varmen, men kan selvfølgelig også benyttes til kald drikke, som f.eks iste.

 

Utseende på den første Lundi kannen minnet veldig om en lundefugl med farger i hvitt, svart og oransje. Nå kommer kannen i en rekke flotte farger designet spesielt for det skandinaviske markedet.

Du får den flotte og funksjonelle Lundikannen i en rekke farger, spesielt tiltenkt den skandinaviske stilen

 

 

Tilbake