-30%
Sabor Lundi termokanne 1L blå
Sabor Lundi termokanne 1L blå
Lagertømming

Sabor

Lundi termokanne 1L blå

  • Ergonomisk design
  • Inspirert av lundefuglen
  • Holder godt på varmen, og kan brukes både til varm og kald drikke

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Sabor Lundi Termokanne er en unik og prisbelønt termokanne som er designet av de tyske designerne Murken Hansen. Inspirert av den vakre lundefuglen, har denne termokannens ergonomiske design og solide bunn en stabilitet som gjør at den står godt på bordet. Lokket har en praktisk trykknappfunksjon som gjør hellingen enkel og dryppfri.

Med en integrert lokk-funksjon er termokannen enkel å fylle og kan enkelt rengjøres. Den holder godt på varmen og kan brukes både til varm og kald drikke. Med en volumkapasitet på 1 liter og en høyde på 25,5 cm er denne termokannen et utmerket serveringsstykke til enhver anledning.
Produktdetaljer
EAN:
7057351228136
Artikkelnummer:
9556103
Merke:
Sabor
Serie:
Lundi
Kategori:
Termokanner

Spesifikasjoner
Høyde:
25 cm
Bredde:
14.5 cm
Garanti:
Vi tilbyr «Knusegaranti» på termokannen. Dersom kolben knuser innen ett år etter den er kjøpt og kvittering kan fremvises, gir vi en ny glasskolbe.
Design og materiale
Designer:
Murken Hansen
Farge:
Blå
Material spesifikasjon:
PP Body, ABS underdel og innvendig glasskolbe
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.