Kähler Pepperkakehus lyshus stor 17 cm brun
Kähler Pepperkakehus lyshus stor 17 cm brun
Kähler Pepperkakehus lyshus stor 17 cm brun
Kähler Pepperkakehus lyshus stor 17 cm brun
Nettsortiment

Kähler

Pepperkakehus lyshus stor 17 cm brun

Dekorativt, stort pepperkakehus 17 cm i Gingerbread serien til Kähler. Kähler Gingerbread er en seri... les mer

549,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Beskrivelse

Dekorativt, stort pepperkakehus 17 cm i Gingerbread serien til Kähler. Kähler Gingerbread er en serie håndlagde pepperkakehus der Kählers keramiske opprinnelse og den tradisjonelle danske julen er forent i en felles designformel.
Med en høyde på 17 cm oser dette pepperkakehuset av jul, sjarm og tradisjoner og er det største av pepperkakehusene. Forsiden av huset er dekket med et fint tømmeraktig mønster, et rundt og vakkert dekorert vindu og et stort inngangsparti som inviterer deg innendørs til masse autentisk varme og hygge. Sidene på lyshuset er dekorert med store, hvite hjerter som symboliserer høytiden for omtanke.

Skap et koselig julelandskap ved å plassere små nisser rundt husene, eller bruk husene hver for seg som håndlagde designelementer. Den glansfulle og taktile overflaten og den rustikke, uglaserte keramikken vil ta seg vakkert ut og spre mye juleglede. Gingerbread-lyshusene har et brunt, matt ytre som minner om pepperkakedeig, og er pyntet med hvite, skinnende dekorasjoner og hvite tak som ser ut som glasur. En viktig detalj er at pepperkakehusene er hvitglaserte på innsiden for å reflektere den varme gløden fra telysene. Alle størrelser er skåret ut for hånd, og lyset fra husene skaper dermed lekne klynger av lys og skygge uansett hvor du plasserer dem.
Produktdetaljer
EAN:
5703779184951
Artikkelnummer:
693522
Merke:
Kähler
Serie:
Gingerbread
Kategori:
Julepynt
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
17 cm
Bredde:
11.5 cm
Lengde:
9.5 cm
Vekt:
0.692 g
Design og materiale
Farge:
Brun
Farge spesifikasjon:
Brun/hvit
Materiale:
Keramikk

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Hvert eneste nåtidige Kähler-design er en hyllest til Kählers unike historie og en feiring av et håndverk som er blitt bevart over tid. Samtidig er det også et formsterkt avtrykk av nåtiden. De keramiske designene blir nemlig laget for hånd på samme måte som for over 175 år siden.

Se flere produkter fra Kähler

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.