• Julepynt

  Gylne ornamenter, julekuler til treet, morsomme karakterer, nostalgisk nips, vinterdekorasjoner, kurver, tekstiler og samlefigurer ... Mange har et sterkt og personlig forhold til julepynt, og hos oss finner du et rikt utvalg julepynt i klassisk og moderne stil.

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

 • Vakker og stemningfull julepynt

  Julen er en fantastisk tid på året, og vakker julepynt er med på å gi den koselige stemningen i hjemmet. Uansett om du foretrekker en tradisjonell eller moderne stil, har vi juledekorasjoner som vil skape den perfekte juleatmosfæren.

  Fra glitrende julekuler og stjerneformede dekor, til nydelige figurer og gylne ornamenter – her finner du et bredt utvalg juledekorasjoner. Julepynten kommer i flere farger, former og stiler, slik at du kan finne det som passer din innredningsstil.

  Juledekorasjon for ulike stiler

  For deg som elsker den tradisjonelle julestilen har vi vakker pynt og oppheng i rødt og grønt. Er du mer glad i den moderne stilen har vi også delikate og minimalistiske pyntegjenstander. 

  Blant utvalget finner du blant annet munnblåste glasskuler fra Magnor, nydelige figurer og oppheng fra Jette Frölich, samt klassisk gull- og sølvfarget pynt fra Georg Jensen. Kanskje samler du på en spesiell kule eller ornament hvert år?

  Det er også viktig å huske på at julepynt ikke bare handler om juletreet. Pynt opp hele hjemmet ditt med vakre juledekorasjoner. Lag en koselig atmosfære i stuen med lekre lysestaker, tekstiler og pynt, og legg til delikate juledetaljer på spisebordet ditt med juleservietter, serviettringer og bordpynt.

  Utforsk årets julepynt

  Er du en av de som kribler etter å pynte til jul allerede når sommeren er forbi? Eller holder du fast ved tradisjonen om å pynte til jul på lille julaften? Uansett når du vil pynte hjemmet ditt til jul, er det fint å la seg inspirere til årets pynting.

  Julepynten du finner hos oss er ikke bare vakre, men de er også laget for å vare – slik at du kan glede deg over dem år etter år. Utforsk utvalget av juledekorasjoner nå, og la julens magi fylle hjemmet ditt!

  Ta en titt på julesidene og bli inspirert til årets julepynting

   

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.