Hopp til hovedinnholdet
Anders Petter Classic stekepannesett keramisk 28/20 cm
Anders Petter Classic stekepannesett keramisk 28/20 cm
Nettsortiment

Anders Petter

Classic stekepannesett keramisk 28/20 cm

  • Slitesterk keramisk overflate av KFCC fra ceramica G7
  • Fungerer på alle typer kokeplater, inkludert induksjon
  • Aluminiumskjerne gir jevn og rask varmefordeling

1 998,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
Utsolgt på nett

Denne varen kan sendes til valgfri Tilbords-butikk. Velg butikk i handlekurven.

Beskrivelse

Anders Petter Classic stekepannesett i stål, med panner på 28 cm og 20 cm, er laget av høykvalitets 18/10 rustfritt stål og har et slitesterkt keramisk KFCC G7-belegg som sikrer at maten ikke setter seg fast. Pannens bunn har en stålinkapslet aluminiumkjerne som gir en jevn varmefordeling, noe som gir perfekt steking hver gang. Dette stekepannesettet er kompatibelt med alle varmekilder, inkludert induksjon, og er derfor et allsidig og praktisk valg for enhver kjøkkenentusiast.

Anders Petter tilbyr et gjennomtenkt utvalg av produkter som dekker ulike behov, enten du ønsker å ivareta tradisjoner eller utforske nye smaker. Inspirasjonen bak varemerket ligger i kontrastene mellom det moderne og det klassiske, og dette reflekteres i produktene, som er designet for å hjelpe deg med å lykkes på kjøkkenet, uansett hvilken kulinarisk retning du ønsker å ta.
Produktdetaljer
SKU:
617019
EAN:
7070549267182
Artikkelnummer:
50230232
Merke:
Anders Petter
Serie:
Classic
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
5 cm
Vekt:
3,375 kg
Diameter:
28 cm
Mål spesifikasjon:
D20 + 28 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Farge spesifikasjon:
Blank stål
Belegg:
Keramisk
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Belagt med KFCC G7
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Varmebestandig:
Ja
Temperaturområde:
200 °C
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.