Hopp til hovedinnholdet
 • Stekepanner

  En klassisk stekepanne av god kvalitet kan brukes til det du skal steke av kjøtt, fisk, grønnsaker, egg og panneretter. Velg en panne som distribuerer varmen godt og effektivt, og tenk over hvilken størrelse og materiale som dekker dine behov. Se utvalget her!

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

 • På utkikk etter ny stekepanne?

  En god stekepanne er viktig for enhver kokk, enten du er en mesterkokk eller en lidenskapelig matentusiast. Hos Tilbords finner du et bredt utvalg av stekepanner som vil hjelpe deg med å løfte matlagingen din til nye høyder.

  Usikker på hvilken panne du skal velge? Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte pannen til dine behov.

  Kvalitetspanner for ethvert behov

  Uansett om du foretrekker panner med non-stick-belegg eller en solid jernpanne, har vi den perfekte stekepannen for deg. Blant utvalget finner du nemlig en rekke panner av høy kvalitet, og fra mange kjente merkevarer. 

  Velg mellom stålpanner, aluminiumspanner og støpejernspanner. Pannene har hver sine egenskaper og kvaliteter, og hvilken du bør velge avhenger av dine behov.

  Aluminiumspanner finnes med både tykk og tynn bunn, og har non-stick-belegg. Disse pannene leder varmen godt og er ofte solide, men lette panner.

  Stålpanner tåler høye temperaturer, og har ofte tynn bunn. Stålpanner finnes både med og uten non-stick-belegg.

  Støpejernspanner er gjerne tyngre og veldig solide. De har tykk bunn og holder godt på varmen. Disse pannene finnes både med og uten emalje.

  Er du på utkikk etter en spesiell type panne? Ta gjerne en titt på våre wokpanner, pannekakepanner og grillpanner.

  Panner i ulike størrelser

  Panner kommer i forskjellige størrelser og design for å imøtekomme de ulike behovene. Enten du skal tilberede en deilig rett til deg selv, eller middag til hele familien, er det fint å kunne velge mellom ulike størrelser.

  Trenger du en stor stekepanne er gjerne 28 og 32 cm et godt valg. Dette gir god plass til å tilberede mye mat på én gang. Ønsker du en liten stekepanne, kan en panne på 20 og 24 cm være perfekt. Disse er små og lette, og perfekt til å tilberede og varme opp små retter.

  Lettstelt non-stick-belegg

  Stekepanner med non-stick-belegg gjør matlagingen enklere. De gir jevn varmefordeling og hindrer maten fra å sitte fast i pannen. Dette gjør rengjøringen til en lek, og du kan tilberede måltider med minimalt med olje eller smør.

  Husk at du ikke bør vaske pannen mens den fortsatt er varm – da unngår du at non-stick-belegget begynner å flasse.

  Hvordan vedlikeholde stekepanner?

  Når det kommer til vedlikehold av stekepanner, har vi noen viktige tips. Som nevnt tidligere er det viktig å vente med å vaske pannen til den er helt kald. Da unngår du at belegget flasser og at pannen bøyer seg.

  Stekepannen bør også varmes opp gradvis. Unngå å skru stekeplaten på maks med en gang. 

  For å beholde pannen lengst mulig, anbefaler vi at pannen vaskes for hånd.

  Utforsk utvalget av stekepanner, og finn din favoritt!

   

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.