Hopp til hovedinnholdet
Fiskars Hard Face stekepannesett aluminium 28 cm + 24 cm
Fiskars Hard Face stekepannesett aluminium 28 cm + 24 cm
Nettsortiment

Fiskars

Hard Face stekepannesett aluminium 28 cm + 24 cm

  • Ceratec™ Superior non-stick-belegg
  • Produsert av 100 % resirkulert aluminium
  • Produsert i Finland

1 698,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
Utsolgt på nett

Denne varen kan sendes til valgfri Tilbords-butikk. Velg butikk i handlekurven.

Beskrivelse

Fiskars Hard Face stekepannesett med størrelser på 24 cm og 28 cm er et førsteklasses valg for den som setter pris på kvalitet og funksjonalitet. Utstyrt med det avanserte Ceratec™ Superior non-stick-belegget fra Fiskars, gir pannene en sømløs matlagingsopplevelse med perfekte resultater hver gang. Belegget gjør det enkelt å brune kjøtt, steke egg eller håndtere skjøre råvarer som fisk og tofu, samtidig som det er enkelt å rengjøre.

Pannene er produsert med omtanke og består av 100 % resirkulert aluminium, som gir rask og effektiv oppvarming på alle typer koketopper. Fiskars’ spesialutviklede energibunn utmerker seg på keramiske koketopper, med 50 % raskere oppvarming og 30 % mer energieffektiv varmefordeling. For ekstra fleksibilitet tåler de ovnstemperaturer opptil 150 °C og kan steke på hele 270 °C.

Som en del av Fiskars’ stolte finske produksjonstradisjon, er Hard Face-serien laget for å tåle hyppig bruk og krevende oppgaver. Dette settet kombinerer slitestyrke, ytelse og design, og gir deg pålitelige redskaper som gjør matlagingen til en fornøyelse.
Produktdetaljer
SKU:
620886
EAN:
6424002020028
Artikkelnummer:
1075532
Merke:
Fiskars
Serie:
Hard Face
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Finland

Spesifikasjoner
Vekt:
2,459 kg
Diameter:
28 cm
Design og materiale
Farge:
Svart
Belegg spesifikasjon:
Ceratec™ Superior non-stick-belegg. Keramisk non-stick-belegg
Belegg:
Keramisk
Materiale:
Aluminium
Materiale på skaft:
Plast
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Tåler maskinvask:
Ja
Varmebestandig:
Ja
Temperaturområde:
150 °C
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.