Hopp til hovedinnholdet
-40%
Bodum Elektrisk melkeskummer svart
Nettsortiment

Bodum

Elektrisk melkeskummer svart

  • Hjelper deg å lage kaffe av barista kvalitet hjemme
  • Slår seg av automatisk når melken når 70ºC, slik at den aldri brenner seg
  • Non-stick interiør for enkel rengjøring

Førpris 899,-

539,-

På nettlager
Kan sendes til butikk

Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.
Kampanjeslutt: 28.07.2024

Beskrivelse

Melkeskummer fra Boum.For en cappuccino av baristakvalitet, skum kald melk til fyldig, smaksrikt skum - bare trykk på av/på-knappen, vent i omtrent et minutt, og melken skummes til perfeksjon ved rundt 70ºC. Alternativt kan du ta av vispen og bruke den elektriske melkeskummeren til å varme opp melk til en appetittvekkende café latte eller en deilig varm sjokolade.Denne pene, kompakte enheten, ferdig i svart, ser flott ut på kjøkkenet ditt, og den kommer garantert til å bli en stift i kaffeopplevelsen hjemme.HovedtrekkeneKompakt elektrisk melkeskummer for å lage kaffe av baristakvalitet hjemme.Varmer opp 1 kopp (300 ml) melk om gangen.Slår seg av automatisk når melken når 70ºC, slik at den aldri brenner seg.Når melken som er igjen i enheten faller under 50ºC, slår enheten seg automatisk på for å holde skummet på den optimale temperaturen.Non-stick interiør for enkel rengjøring.Praktisk ledningsoppbevaring i basen.Ferdig i svart.Bruk og stellFør første gangs bruk, fyll til MAX med kaldt vann og varm opp grundig. Kast vannet og gjenta en gang til, og så er det klart til å skumme kald melk. Rengjør etter hver bruk. Trekk ut støpselet og tørk av med en fuktig klut. Senk aldri melkeskummeren i vann, men du kan fjerne vispen for rengjøring.Viktig informasjon for veganere: bruk enten Havremelk eller Barista-mandel.Hvordan det fungererFor å skumme melk, hell ganske enkelt kald melk inn i den elektriske melkeskummeren, og sørg for at melkenivået er mellom MIN- og MAX-markørene - iskald lav- eller fettfattig melk er best.Fest lokket, sett på strømbasen og slå på.Skummeren slår seg av når melken når 70ºC, etter rundt et minutt.For å varme opp melk, fjern vispen fra enheten, og følg deretter prosedyren ovenfor.Lengde: 11,3 cmBodums visjon er ren og enkel. Bodum har som mål å bringe høykvalitets kaffe- og teløsninger og husholdningstilbehør til alle, i tråd med dine verdier. Bodum innoverer for å skape flotte design til rimelige priser basert på Bodums veiledende prinsipp om at form følger funksjonalitet, samtidig som Bodum holder øye med bærekraft, miljøansvar og respekt for velferden til sine ansatte, Bodums lokalsamfunn og planeten vår.God design trenger ikke være dyrt, Peter Bodum.
Produktdetaljer
SKU:
581734
EAN:
699965400309
Artikkelnummer:
1310012
Merke:
Bodum
Kategori:
Melkeskummere

Design og materiale
Farge:
Svart

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.