Bodum Chambord presskanne 3 kopper krom
Bodum Chambord presskanne 3 kopper krom
Nettsortiment

Bodum

Chambord presskanne 3 kopper krom

  • Bevarer både smak og aroma fra bønnene
  • Holdbar
  • Enkel å bruke - enkel å vaske

599,-

På nettlager
Kan sendes til butikk

Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

Beskrivelse

Chambord presskanne fra Bodum er en klassiker. Man begynte å produsere presskannen allerede på 1950-tallet og den dag i dag blir de fortsatt produsert på den samme møysommlige måten. Rammen rundt presskannen og lokket er laget av stål som gjennomgår flere beleggingsprosesser med krom for at du skal beholde den glinsende overflaten år etter år. Når man bruker presskannen bevares både smak og aroma fra bønnene. For å ta i bruk presskannen må du fylle kannen med malte kaffebønner tilpasset presskanne og varmt vann(optimalt temperatur på vannet er mellom 92 og 96 grader), vent noen minutter, så presser du stempelet langsomt ned til det når bunnen. Etter det er det bare å nyte din nypressede kopp med kaffe. Kan vaskes i oppvaskmaskin.Mål:Volume: 0,35 L Høyde: 16,8 cm Bredde: 11,1 cm Lengde: 8 cm
Produktdetaljer
EAN:
727015100074
Artikkelnummer:
1300258
Merke:
Bodum
Serie:
Chambord
Kategori:
Presskanner
Opprinnelsesland:
Portugal

Spesifikasjoner
Høyde:
16,8 cm
Bredde:
11,1 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Farge spesifikasjon:
Krom

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.