Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Lékué Popcorn maker mini rød 2 stk
Lékué Popcorn maker mini rød 2 stk
Lékué Popcorn maker mini rød 2 stk
Lékué Popcorn maker mini rød 2 stk
Nettsortiment

Lékué

Popcorn maker mini rød 2 stk

  • Perfekt til hjemmelaget popcorn
  • Tar liten plass
  • BPA-fri

229,-

Få på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken

Beskrivelse

Popcorn Maker mini 2 stk rødMini Popcorn Maker passer perfekt til en portion, når der skal serveres hjemmelavede popcorn. Det tager kun 1,5 minutter i mikroovnen og kan laves helt uden fedtstof. Mini Popcorn Makeren kan foldes sammen, så den ikke tager for meget opbevaringsplads. Popcornskålen kommer med en indikator, hvor den viser hvor mange popkornkerner der skal i, hvis man ikke gider at veje 20 gram. I denne pakke får du 2 stk.Mini Popcorn Makerne kan indeholde 700 ml pr. stk. og er lavet i 100 % platinsilikone. De er BPA-fri og kan både tåle mikroovn, opvaskemaskine og køleskab. Mini Popcorn Makerne har en diameter på 12,7 cm og en højde på 8,5 cm.
Produktdetaljer
EAN:
8420460014966
Artikkelnummer:
L0202227S02
Merke:
Lékué
Serie:
N/A
Kategori:
Popcornmaskiner

Design og materiale
Farge:
Rød

Lignende produkter

Merkevaren

Lékué er morsomt og praktisk. Lékué har revolusjonert kjøkkenet verden over og gjort plass til nye og unike matopplevelser. Lékué hjelper barn og voksne, med deres fargerike univers, å gjennoppdage gledene ved å lage mat sammen i hjemmet.

Se flere produkter fra Lékué

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.