Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Lékué Popcorn maker til mikrobølgeovn rød
Lékué Popcorn maker til mikrobølgeovn rød
Nettsortiment

Lékué

Popcorn maker til mikrobølgeovn rød

  • Perfekt til hjemmelaget popcorn
  • Tar liten plass

299,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken

Beskrivelse

Popcorn Maker til mikroovn rødPopcorn Maker fra Lékué gir en kino-følelse over fredagskosen! Man får et perfekt resultat, helt uten å måtte bruke olje eller fett. Det eneste du behøver å gjøre er å legge en liten mengde maiskorn i Popcorn Makeren, på med lokket og deretter popper man dem direkt i mikrobølgeovnen. Når du er ferdig med å bruke Popcorn Makeren er den enkel å oppbevare (sammenlagt høyde er bare 6 cm).Popcorn maker - Perfekte popcorn i mikrobølgeovnen på 3 min. Rommer 2,8 L. Produsert i silikon. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
Produktdetaljer
EAN:
8420460005780
Artikkelnummer:
L0200226R10
Merke:
Lékué
Serie:
N/A
Kategori:
Popcornmaskiner

Design og materiale
Farge:
Rød

Lignende produkter

Merkevaren

Lékué er morsomt og praktisk. Lékué har revolusjonert kjøkkenet verden over og gjort plass til nye og unike matopplevelser. Lékué hjelper barn og voksne, med deres fargerike univers, å gjennoppdage gledene ved å lage mat sammen i hjemmet.

Se flere produkter fra Lékué

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.