OBH Nordica Electa vaffeljern dobbelt 1200W cool grey
OBH Nordica Electa vaffeljern dobbelt 1200W cool grey
OBH Nordica Electa vaffeljern dobbelt 1200W cool grey
Kupong
Kommer snart
Nettsortiment

OBH Nordica

Electa vaffeljern dobbelt 1200W cool grey

  • Justerbar temperatur
  • Stek to hjerteformede vafler om gangen
  • 1,2 meter lang ledning

929,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Den store sommerfesten! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 23. juni.

Beskrivelse

Med Electa doble vaffeljern fra OBH Nordica kan du enkelt lage perfekte, sprø vafler hjemme på kort tid. Dette doble vaffeljernet gjør det mulig å steke to vafler samtidig, slik at du raskt kan tilberede mange deilige vafler på en gang.

Med en effekt på 1200 watt har Electa vaffeljern rask oppvarmingstid, slik at du kan nyte ferske vafler på et blunk. Non-stick-belegget gjør rengjøringen enkel og problemfri, og det kompakte designet gjør det enkelt å oppbevare på kjøkkenet når det ikke er i bruk. Den lange ledningen på 1,2 meter gir deg fleksibilitet til å plassere vaffeljernet hvor som helst på kjøkkenet.

Vaffeljernet har justerbar temperaturkontroll, slik at du kan velge den ideelle temperaturen for å oppnå gyllenbrune og sprø vafler akkurat slik du liker dem. Dette gir deg også muligheten til å tilpasse deg ulike oppskrifter og lage forskjellige typer vafler etter dine ønsker, enten de er søte eller salte.

Med Electa doble vaffeljern kan du glede deg over enkelheten og allsidigheten når du lager vafler hjemme. Med dens praktiske funksjoner og evne til å lage store mengder vafler på kort tid, vil den bli en uunnværlig del av ditt kjøkkenutstyr.
Produktdetaljer
SKU:
613441
EAN:
5708642069953
Artikkelnummer:
6995
Merke:
OBH Nordica
Kategori:
Vaffeljern
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Vekt:
2,72 kg
Design og materiale
Farge:
Grå
Farge spesifikasjon:
Cool Grey
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Nei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.