• Vaffeljern

  Valg av vaffeljern kan si litt om en person. Er du for eksempel en enkel- eller dobbelstekende type? Og foretrekker du fem eller seks hjerter per plate? Eller går du din helt egen vei med boblevaffeljern eller belgiske vafler? Så mange spørsmål. Og heldigvis – så mange vaffeljern.

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

 • Lyst på sprø og gyldne vafler?

  Å lage deilige, sprø og gyldne vafler hjemme er enkelt om man har et godt vaffeljern. Enten du foretrekker enkelt eller dobbelt vaffeljern, belgisk vaffeljern eller det trendy boblevaffeljernet, vil du kunne lage deilige vafler hjemme på kjøkkenet med et av våre jern.

  Hos Tilbords finner du et godt utvalg modeller fra flere kjente merkevarer som Wilfa og Sabor. Hvilket jern velger du?

  Enkelt og dobbelt vaffeljern

  Er du en enkel- eller dobbelstekende type? De enkle vaffeljernene steker vaffelplatene jevnt og hjelper deg med å få et perfekt resultat. Velg mellom modeller med fem eller seks hjerter per plate. Skal du steke mange vafler vil et dobbelt vaffeljern hjelpe deg med å spare tid. Jernene med doble vaffelplater er ideelle for større selskaper eller om du bare ønsker å lage vafler raskt.

  Trendy boblevaffeljern

  Har du smakt de deilige boblevaflene før? De morsomme og trendy boblevaffeljernene gir deg vafler med små bobler som kan fylles med ønsket tilbehør, eksempelvis frukt, bær, iskrem og sauser. Med en boblevaffel kan du eksperimentere med hva du fyller den med, og hver gjest i selskapet kan velge fyllet selv. En morsom og smakfull dessert til sommerfesten eller bursdagsselskapet!

  Se oppskrift å boblevafler her

  Belgisk vaffeljern for en luksuriøs dessert

  Drømmer du om tykke, fluffy vafler som er myke på innsiden og sprø på utsiden? Da er belgisk vaffeljern svaret. Disse jernene gir deg den autentiske belgiske vaffelens smak og tekstur. Høye vafler toppet med noe godt er en smakfull og luksuriøs dessert du kan imponere gjestene med!

  Vedlikehold av vaffeljernet

  For å at vaffeljernet skal vare er det lurt å holde jernet rent mellom hver gang det brukes. Når jernet er helt avkjølt kan innsiden og utsiden tørkes med en fuktig klut. Non-stick-belegget som de fleste jernene har gjør det lett å rengjøre innsiden.

  Se 10 tips for å få de beste vaflene her

   

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.