Hardanger Bestikk Hardanger serien bestikkpose f/12 deler
Hardanger Bestikk Hardanger serien bestikkpose f/12 deler
Hardanger Bestikk Hardanger serien bestikkpose f/12 deler
Hardanger Bestikk Hardanger serien bestikkpose f/12 deler
Nettsortiment

Hardanger Bestikk

Hardanger serien bestikkpose f/12 deler

  • Smart oppbevaring til ditt bestikk
  • Rulles praktisk sammen
  • Perfekt som en gave

249,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

Beskrivelse

Bestikkpose Bestikkdeler i Hardangerserien fra Hardanger Bestikk. Smart, praktisk og fin bestikkpose med 12 lommer som gjør at bestikkdelene holder seg fine. Bestikkposen er laget av et mykt syntetisk materiale som ligner på velourstoff og rulles praktisk sammen med et stoffbånd før lukking. Bestikkposen er en smart, praktisk og ikke minst skånsom oppbevaringløsning til bestikkserier, tilleggsdeler og kjøkkenredskaper. Alle bestikkdeler bør være helt tørre før de legges i posen.
Produktdetaljer
EAN:
7058677550994
Artikkelnummer:
755099
Merke:
Hardanger Bestikk
Serie:
Hardanger serien
Kategori:
Bestikkoppbevaring

Spesifikasjoner
Høyde:
23 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Stål 18/10
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Vedlikehold:
Det anbefales å skylle bestikket godt før bestikket tas i oppvaskmaskin. Bestikket bør være helt tørt før det legges i bestikkskuff eller lignende for å unngå flekker på bestikket. For å bevare bestikket lengst mulig anbefales det å bruke Hardanger Bestikkpose for oppbevaring av bestikk. Hardanger Bestikk tåler maskinvask. Vannkvalitet, vannhardhet og oppvaskmiddel kan ha ulik påvirkning på bestikket. Hardanger Bestikk anbefaler Sun og Zalo oppvasktabletter. Dersom det er antydninger til rustflekker på bestikket anbefales skånsom bruk av Jif skurekrem.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Hardanger Bestikk ble grunnlagt i 1958 og har siden vært kjent for sitt kvalitetsbestikk. Gjennom årene har Hardanger Bestikk etablert seg som et ledende selskap innen bestikk med sine tidløse design. Hardanger Bestikk skaper designklassikere som gjør stemningen rundt matbordet helt spesiell. De har bestikk som passer alle stiler.

Se flere produkter fra Hardanger Bestikk

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.