Hopp til hovedinnholdet
Stiernholm Dekketallerken 30 cm akasietre
Stiernholm Dekketallerken 30 cm akasietre
Lagertømming

Stiernholm

Dekketallerken 30 cm akasietre

  • Gir et varmt og levende uttrykk
  • Kanbrukes som et lite fat til både ost, tapas, charcuteri eller andre lekre småretter
  • Trevirke har flott spill i farger og ingen produkter blir helt like

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Dekketallerken i akasietre gir et varmt og levende uttrykk. Tallerkene kan også brukes som et lite fat til både ost, tapas, charcuteri eller andre lekre småretter. Trevirke har flott spill i farger og ingen produkter blir helt like.

Produktet er behandlet med valnøttfarget olje fra fabrikk, men vi anbefaler å behandle produktet med vegetabilsk olje før bruk. Tørk av overskuddsolje og gjenta behandlingen etter 24 timer for best beskyttelse. Slik blir produktet bedre rustet til å tåle fett og fuktighet. Tallerkenen vedlikeholdes ved å tørke av med en fuktig klut eller børste lett med en tørr kost. Unngå direkte sollys og varme i lenger periode. Ikke la produktet være i kontakt med vann over tid. Vi har full sporbarhet til trevirke som er benyttet i produksjonen.

Måler 30 cm.
Produktdetaljer
SKU:
141058
EAN:
7070549106887
Artikkelnummer:
60200023
Merke:
Stiernholm
Serie:
Trevare
Kategori:
Tallerkener
Opprinnelsesland:
Thailand

Design og materiale
Farge:
Brun
Farge spesifikasjon:
Mørk Brun
Materiale:
Tre
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.