• Tallerkener

  Morgen, middag og kvelds – tallerkener er en selvsagt del av stort sett alle måltider. Enten du trenger en enkelt frokosttallerken, ser etter en serie middagstallerkener du vil samle på, ønsker deg juleservise eller rett og slett bare blir glad av å se på vakre tallerkener – er du velkommen til oss.

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

 • På utkikk etter nye tallerkener?

  Tallerkener er mer enn bare en praktisk servisedel for servering av mat – det er også en viktig del av borddekkingen som kan legge til en ekstra touch av stil til måltidene dine.

  Hos Tilbords finner du et stort utvalg tallerkener – enten om du samler på et spesielt servise, eller om du er på utkikk etter noe helt nytt. Er du usikker på hvilken type tallerken du trenger? Eller lurer du på hvilke størrelser du bør velge? Vi hjelper deg gjerne med å finne det perfekte valget for deg.

  Middagstallerkener

  Ønsker du enkle, ensfargede porselenstallerkener for en tidløs og klassisk look, eller foretrekker du mer elegante og sofistikerte glasstallerkener? Fra hvite til fargerike alternativer – disse middagstallerkenene vil gi bordet ditt en ekstra touch av stil.

  En middagstallerken bør være stor nok til at man får plass til middagsrettene på fatet. Det vil se lekkert ut når du serverer maten, samtidig som det kan se mer fristende ut når det er litt luft mellom de ulike elementene i rettene. Tenk gjerne også på hvor stort spisebord du har, da det kan ha noe å si for hvor store middagstallerkener du bør velge.

  Ønsker du store tallerkener kan det være fint å gå for de største størrelsene, eksempelvis 28 og 30 cm i diameter. Har du derimot litt mindre plass, og ønsker litt mindre tallerkener, kan en størrelse mellom 22 og 25 cm passe fint.

  Frokosttallerkener og desserttallerkener

  Start dagen din med stil med flotte frokosttallerkener. Enten du foretrekker å nyte frokosten din på en romantisk og nostalgisk porselenstallerken med blomstrete mønstre, eller om du liker det mer rustikke utseendet som tallerkener av stengods gir, har vi tallerkener som passer til din personlige smak.

  En frokosttallerken trenger ikke være like stor som en middagstallerken. En asjett mellom 18 til 20 cm kan passe perfekt til frokosten – både til hverdagsfrokosten og når spesielle anledninger skal markeres rundt frokostbordet. Asjetter på denne størrelsen kan også gjerne brukes til desserter og kaffeselskaper.

  Tallerkener i ulike materialer

  Tallerkenene du finner hos oss kommer i mange ulike materialer – inkludert blankt og slitesterkt porselen, elegant og rent glass, samt robust og rustikt stengods. Disse materialene er både funksjonelle og stilige, og de tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

  I tillegg til de ulike kvalitetene til materialene, har de også hver sin stil. Velg et materiale som har de kvalitetene du ønsker, samtidig som de passer til din stil – enten om du har en elegant, klassisk og tidløs stil, eller om du heller mot en grovere og mer rustikk stil.

  Samler du på et spesielt servise? Eller er du på utkikk etter å finne ditt favorittservise? 

  Se vår oversikt over serviser her

  Finn dine favoritter

  Uansett om du leter etter middagstallerkener som gir dine spesielle anledninger den rette stemningen, eller frokosttallerkener for hverdagsbruk som gir deg en god start på dagen – har vi tallerkener som gjør måltidene dine enda mer spesielle.

  Bla deg gjennom utvalget i nettbutikken eller besøk en av våre butikker for å finne det perfekte valget for din borddekking.

   

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.