Tefal Perfectmix Cook Blender 1400W stål/svart
Tefal Perfectmix Cook Blender 1400W stål/svart
Tefal Perfectmix Cook Blender 1400W stål/svart
Kupong
Kommer snart
Nettsortiment

Tefal

Perfectmix Cook Blender 1400W stål/svart

  • Kraftig blender med motor på 1400 W og seks Powelix-blader
  • Kapasitet: 1,75 liter for kaldt innhold, og 1,4 liter for varmt innhold
  • Ti automatiske programmer – fire for kalde og seks for varme retter – samt fire manuelle programmer.

2 849,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Den store sommerfesten! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 23. juni.

Beskrivelse

Med Perfect Mix Cook blenderen fra Tefal kan du utforske et bredt spekter av matlaging, fra iskalde smoothier til varme supper, alt i en og samme maskin. Denne allsidige blenderen er utstyrt med en oppvarmingsfunksjon som gjør det mulig å tilberede varme retter som suppe, puré, gryter og grøt. Den store termobestandige glasskannen har nok plass til å lage nok mat til hele familien, og du kan enkelt velge ønsket program med et trykk på berøringspanelet.

Med en motor på 1400 W og seks skarpe Powelix-blader, er Perfect Mix Cook en kraftig blender som kan takle selv de hardeste ingrediensene. Powelix-teknologien sikrer en jevn konsistens, mens det innebygde luftkjølesystemet forhindrer overoppheting, slik at du kan bruke blenderen i lange perioder.

Blenderen tilbyr et imponerende utvalg av ti automatiske programmer, inkludert fire for kalde retter som smoothier og desserter, og seks for varme retter som suppe og grøt. Det er også fire manuelle programmer for full kontroll over matlagingen. Med det intuitive berøringspanelet kan du navigere mellom programmene med letthet.

Rengjøring av Perfect Mix Cook er en enkel prosess takket være de avtakbare Powelix-bladene og det automatiske deep clean-programmet. Deep clean-programmet varmer opp vannet til 100 grader, dreper opptil 99,9 % av bakteriene, og sikrer en grundig rengjøring av blenderen.

Med kraftig ytelse, omfattende funksjonalitet og enkel rengjøring, er Perfect Mix Cook blenderen et ideelt valg for de som ønsker en allsidig og pålitelig løsning for matlaging og blanding hjemme.
Produktdetaljer
SKU:
613444
EAN:
3016667293171
Artikkelnummer:
LH835DS0
Merke:
Tefal
Kategori:
Blendere
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Vekt:
5,8 kg
Design og materiale
Farge:
Stål
Farge spesifikasjon:
Stål/svart
Materiale:
Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Nei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.