Sage Super Q SBL920BSS  blender 2L stål
Sage Super Q SBL920BSS  blender 2L stål
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Sage

Super Q SBL920BSS blender 2L stål

  • Sage Super Q blender - Super-rask, super-stillegående, super-blender
  • Spesialdesignet for å passe til hjemmekjøkkenet
  • Kraftig motor, blendertilbehør og støydempingsteknologi

6 499,-

Ikke på nettlager

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Beskrivelse

Sage Super Q blender - Super-rask, super-stillegående, super-blender. Spesialdesignet for å passe til hjemmekjøkkenet. Med den kraftigste motoren, blendertilbehør og støydempingsteknologi, gir Super Q større allsidighet og avansert forbedring av teksturen for jevnere konsistens.

Med en kraftig 2400 W-motor har Super Q høyest mulig motoreffekt. Med 300 km/t bladspisshastighet under belastning for raske resultater.

Super Q leveres med et ekstra bladsystem for å blande mat og drikke direkte i en personlig blenderkopp. Så du kan ta med deg drikker når du er på farten, og blande små mengder i en mindre beholder. Den har en intelligent base som automatisk gjenkjenner beholderen og optimaliserer ytelsen, enten du bruker 2 l-kannen eller reisekruset.

One touch-programmer har optimaliserte kombinasjoner av tid og hastighet for å gi mer smakfulle resultater. Med de to smoothie-programmene kan du kose deg med melkebaserte smoothier og jevnere grønne smoothier. Forvandle is til snø med pulsering/isknusing, eller lag deilige friske cocktailer med det frosne one touch-programmet for cocktailer.

Enkle valg og avansert optimalisering av konsistens for jevnere og mykere konsistenser. Lag naturlig nøttesmør, nøtte- og bønnemelk, ferske cocktailer, finmalt mel, kremete dipper, rike sauser, smakfulle dressinger og nykvernet krydder.

Se for deg økt ytelse med mindre støy. Et unikt kjølesystem reduserer driftsstøy og optimaliserer denne superblenderen for hjemmebruk.

Kapasitet
Kanne – 2 liter
Kopp – 700 ml

2400 watt
Produktdetaljer
SKU:
112774
EAN:
9312432031660
Artikkelnummer:
SAGE SBL 920 BSS
Merke:
Sage
Kategori:
Blendere

Spesifikasjoner
Høyde:
43,9 cm
Bredde:
26,4 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål, BPA-fri plast

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.