Hopp til hovedinnholdet
OBH Nordica Elite Mix stavmikser 800W svart
OBH Nordica Elite Mix stavmikser 800W svart
OBH Nordica Elite Mix stavmikser 800W svart
OBH Nordica Elite Mix stavmikser 800W svart
OBH Nordica Elite Mix stavmikser 800W svart
OBH Nordica Elite Mix stavmikser 800W svart
Kupong
Nettsortiment

OBH Nordica

Elite Mix stavmikser 800W svart

  • Kompakt og brukervennlig stavmikser
  • Kraftig motor
  • Kan brukes til en rekke typer matlagingsprosjekter

729,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

KLUBBUKE! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Rabatten forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 21. juli.

Beskrivelse

Har du lyst til å fikse i stand et mellommåltid som er både godt og sunt, på en rask og lettvint måte? Eller kanskje bare lage litt guacamole eller salsa til tacoen på en enkel og smidig måte? Da er stavmikseren Elite Mix Initial din egen lille hjelper i miniformat! Med denne kompakte og brukervennlige stavmikseren kan du kjapt og enkelt lage en kjempegod og sunn smoothie og tacotilbehøret fikser du på et blunk. Den kan også brukes til å lage alle typer supper, rotmos, hummus, puréer og mye mer. Takket være den kraftige motoren og fire kniver i rustfritt stål mikser den raskt og effektivt. Den trinnløse hastighetsinnstillingen gir deg full kontroll, slik at du får det ønskede resultatet og riktig tekstur. Det grunnleggende prinsippet er: jo høyere hastighet, jo finere tekstur. Og når du blander sammen alt i det medfølgende plastbegeret, unngår du sprut!

Elite Mix Initials ergonomiske gummigrep er spesialdesignet for å gjøre stavmikseren enkel å jobbe med og gi et sikkert grep. Foten og bladet i rustfritt stål tåler hyppig bruk. Størrelsesmessig passer denne smidige og praktiske maskinen til en rekke typer matlaging, uten å ta mer plass enn nødvendig. Turbofunksjonen har en ekstra puls-innstilling, som gir deg enda større fleksibilitet. Motorenheten rengjøres med en fuktig klut, skaft og kniver rengjøres raskt for hånd, og plastbegeret kan vaskes i oppvaskmaskinen. Den kompakte størrelsen og balanserte utformingen gjør at Elite Mix Initial er enkel å demontere etter bruk, og kan oppbevares på en lett tilgjengelig måte i skuffen eller kjøkkenskapet. Lengden på ledningen, 120 cm, er tilpasset slik at den ikke kommer i veien for andre kjøkkenredskaper eller forårsaker unødvendig risiko. Sett med kraftig stavmikser, 500 ml minihakker med kniv i rustfritt stål, 700 ml miksebeger samt ballongvisp.

- Ergonomisk gummigrep
- 800 W motor
Produktdetaljer
SKU:
603407
EAN:
5708642077156
Artikkelnummer:
7715
Merke:
OBH Nordica
Serie:
Elite Mix
Kategori:
Stavmiksere
Modell nr:
7715

Spesifikasjoner
Høyde:
63,4 cm
Bredde:
63,4 cm
Lengde:
39,6 cm
Vekt:
1,22 kg
Kapasitet volum:
- 500 ml minihackare - 700 ml mixerkopp
Antall uttak for utstyr:
1
Lengde på ledning:
120 cm
Garanti:
2 år
Design og materiale
Farge:
Sølv
Materiale:
Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Håndvask anbefales:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.