WMF Lumero brødrister 2 skiver
WMF Lumero brødrister 2 skiver
WMF Lumero brødrister 2 skiver
WMF Lumero brødrister 2 skiver
WMF Lumero brødrister 2 skiver
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

WMF

Lumero brødrister 2 skiver

  • Opptil ti forskjellige bruningsnivåer

1 572,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Elegant brødrister med lang åpning og 10 forskjellige bruningsnivåer. At smak og behag er forskjellig, ser man ekstra godt når det gjelder matpreferansene våre. Mens noen liker brødet sitt lett ristet, foretrekker andre det godt brunet. Heldigvis mestrer WMF Lumero brødrister begge deler - og alt imellom. Opptil ti forskjellige bruningsnivåer kan velges og er lette å avlese på LED-skjermen. Dessuten har den elegante brødristeren programmer for oppvarming, gjenristing, risting av én side til bagels, enkeltskivefunksjon og tining så vel som en stoppfunksjon. Den innebygde brødsentreringsfunksjonen sikrer jevne bruningsresultater, mens separat ekstrautstyr er perfekt til oppvarming av rundstykker og croissanter. I tillegg til sin glimrende funksjonalitet imponerer WMF Lumero brødrister også med sin utforming i høykvalitets matt Cromargan®, elegant LED-belysning i bunnen og et design som er omhyggelig gjennomtenkt ned til minste detalj.- Elegant brødrister med lang åpning og 10 forskjellige bruningsnivåer samt innebygd brødsentreringsfunksjon for jevne bruningsresultater - Programmer til oppvarming, risting av én side av bagels, enkeltskivefunksjon, bruk av rundstykke-tilbehør, tining og stoppfunksjon - Utforming i høykvalitets matt Cromargan® med elegant LED-belysning i bunnen - Avtakbart smulebrett - 980 watt
Produktdetaljer
SKU:
581680
EAN:
4211129140942
Artikkelnummer:
414190011
Merke:
WMF
Serie:
Lumero
Kategori:
Brødrister

Spesifikasjoner
Høyde:
19,9 cm
Bredde:
11,4 cm
Lengde:
41,2 cm
Vekt:
2,15 kg
Lengde på ledning:
1 meter
Design og materiale
Farge:
Stål
Farge spesifikasjon:
Stål/svart
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Cromargan® 18/10 rustfritt stål, matt

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.