• Brødrister

  Vi har brødristere i flere prisklasser, i stilrene og spenstige design, og med et stort spenn av funksjonalitet for deg som er opptatt av bruningsnivå, bagel-funksjon, smuleskuff, tining og mulighet for å holde brødskiven varm til du er klar.

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

 • Stort utvalg brødristere 

  Når man starter dagen er det lite som kan sammenlignes med den herlige duften av nystekt eller nyristet brød. Hos Tilbords finner du et stort utvalg brødristere i ulike størrelser, design og farger – fra mange kjente merkevarer.

  Brødrister for fire skiver

  Er dere mange rundt frokostbordet som vil nyte ristet brød samtidig? Da er en brødrister for fire skiver den ideelle løsningen. Dette er kraftige og store brødristere som lar deg tilberede fire skiver brød samtidig, og leverer jevnt og perfekt ristet brød hver gang.

  Liten brødrister

  Hvis du har begrenset plass på kjøkkenbenken, men likevel vil ha muligheten til å riste brød, er en liten brødrister perfekt for deg. Den tar minimalt med plass, men gir deg det samme resultatet som større ristere. De små modellene finner du også i ulike farger, så her er det bare å velge den som passer best til ditt kjøkken.

  Funksjoner som gir mange muligheter

  Brød kan være en viktig del av den daglige frokostrutinen. Mange av brødristerne har flere ulike funksjoner å velge mellom. Dette gir større muligheter for hvordan du kan tilberede brødskivene.

  • Justerbare nivåer: Velg mellom forskjellige nivåer, fra delikat til ekstra sprøtt brød.
  • Oppvarming: Hold brødet varmt mens du forbereder måltidet.
  • Tining: Ideell for tining av frosne brødskiver.

  Velg mellom kjente merkevarer som Smeg, Bodum, Sabor og Wilfa, og se hvilke funksjoner de ulike modellene har.

  Vedlikehold av brødristeren

  For å holde brødristeren ren anbefaler vi å tørke utsiden med en fuktig klut. Vent alltid til apparatet er kald. For å tømme den for smuler kan smulebrettet tas ut og tømmes – hvis det er tilgjengelig.

  Bla deg gjennom utvalget, og finn din partner for den perfekte frokostrutinen!

   

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.