Dualit Lite brødrister 2 skiver hvit

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Dualit

Lite brødrister 2 skiver hvit

  • For 2 skiver
  • Med bagel- og avfrostingsfunksjon
  • Automatisk sprett

1 519,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Brødrister for 2 skiver, Lite hvit, fra Dualit. Denne brødristeren kombinerer elegant design med avanserte funksjoner, og blir en stilfull detalj på ethvert kjøkken. Brødristeren har en spennende kombinasjon av high gloss og krommaterialer som gir den en moderne estetikk. Med plass til to brødskiver, sørger Dualits Perfect Toast-teknologi for at brødet alltid ristes til perfekt temperatur, og gir et sprøtt, gyllenbrunt resultat hver gang.

Brødristeren er utstyrt med Dualits patenterte Peek & Pop®-funksjon, som lar deg sjekke brødet mens det ristes uten å avbryte ristingen. Den har ekstra store åpninger som passer til tykke brødskiver, bagels og varme ostesmørbrød. Med bagel-knappen ristes brødskiven kun på den ene siden, ideelt for rundstykker eller bagels, mens den andre siden varmes opp. Tinefunksjonen sikrer både tining og risting av frosne produkter.

Brødristeren står trygt på alle overflater takket være den sklisikre bunnen, og er enkel å rengjøre med et avtagbart smulebrett. Den har også en stoppknapp som deaktiverer brødristeren på ett sekund, og ekstra kraftige elementer som gir jevn og rask risting hver gang med 1100 watt effekt.
Produktdetaljer
SKU:
604141
EAN:
6197432622338
Artikkelnummer:
D26223
Merke:
Dualit
Serie:
Lite
Kategori:
Brødrister

Spesifikasjoner
Høyde:
23 cm
Bredde:
19,5 cm
Lengde:
33 cm
Vekt:
1,7 kg
Design og materiale
Farge:
Hvit
Farge spesifikasjon:
Skinnende hvit
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål/ABS/Elektronikk
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.