-30%
Global Ukon grønnsakskniv 13 cm
Global Ukon grønnsakskniv 13 cm
Nyhet
Nettsortiment

Global

Ukon grønnsakskniv 13 cm

  • Konstruert av det beste rustfrie stålet
  • Ukon har tykkere blader for forbedret ytelse
  • Designet med tommelstøtte for bedre kontroll og effektivitet

Førpris 1 549,-

1 084,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk
Denne varen kan sendes til valgfri Tilbords-butikk. Velg butikk i handlekurven.
Kampanjeslutt: 12.05.2024

Beskrivelse

Global Ukon grønnsakskniv på 13 cm er en eksklusiv kniv laget av det beste rustfrie stålet, perfekt for presis skjæring av grønnsaker og andre råvarer på kjøkkenet. Denne kniven fra Globals Ukon-serie har et tykkere blad som gir forbedret ytelse, og er designet med tommelstøtte for bedre kontroll og effektivitet under bruk. Med en skjærevinkel på 10 til 15 grader og en hardhet på 56-58, sikrer denne kniven presis skjæring hver gang.

Global Ukon grønnsakskniv er en allsidig kniv som passer perfekt til både hobbykokken og profesjonelle kokker. Kniven er konstruert i Japan og er en del av Globals anerkjente Ukon-serie, kjent for sitt innovative design og høye kvalitet. Med et rustfritt stålskaft og en lengde på 13 cm, er denne kniven en pålitelig følgesvenn på kjøkkenet.

For å sikre langvarig skarphet og ytelse, anbefales det å vaske og tørke kniven for hånd umiddelbart etter bruk. Med riktig vedlikehold vil Global Ukon grønnsakskniv fortsette å være en pålitelig og skarp verktøy på kjøkkenet ditt i mange år fremover.
Produktdetaljer
EAN:
4943691530028
Artikkelnummer:
GUM-10
Merke:
Global
Serie:
Ukon
Kategori:
Grønnsakskniv
Opprinnelsesland:
Japan

Spesifikasjoner
Lengde:
13 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Kniv i Cromova 18 stål
Materiale på skaft:
Rustfritt stål
Hardhet:
56-58 HRC
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Slipevinkel:
10 - 15°
Vedlikehold:
Globalkniver De fleste kokker er enige om at kniven er kjøkkenets viktigste verktøy. På samme måte som en sløv kan redusere ønsket om å lage mat, kan en skarp kniv inspirere til store gjerninger på kjøkkenet. En splitter ny Global kniv er ekstremt skarp. Akkurat så skarp som du vil at en kjøkkenkniv skal være. Men for at din kniv skal fortsette å prestere på samme nivå, er det et par ting du bør huske på. RENGJØRING Ikke la kniven ligge uvasket. Håndvask kniven med vann og litt oppvaskmiddel og tørk den med et kjøkkenhåndkle umiddelbart etter bruk. Vask aldri en Global kniv i oppvaskmaskin - verken kniven eller maskinen vil gjøre deg noe godt. Bruk en fjøl som er skånsom mot kniven, for eksempel Globals skjærebrett i tre, plast eller sukkerrør. Det er viktig at overflaten er myk. Hvis skjærebrettet er hardere enn kniven, vil kniven bli skadet. Bruk baksiden av kniven når du skraper av skjærebrettet for å forhindre at kanten blir sløv. Unngå også å kutte i frosne ingredienser eller harde bein, da kan du unngå unødvendig slitasje. Oppbevaring av Global kniver skal ikke ligge å gni i bestikkskuffen. Det best er å legge dem i en knivveske, knivblokk eller henge på en magnetliste. Hvis du bruker en magnetliste, legg kniven på stripen med ryggen først for å unngå skade. VEDLIKEHOLD For å opprettholde eggen på kniven skarpe, er det nødvendig å skjerpe kniven med jevne mellomrom. Ha en rutine på din Global kniv, ved en gang i måneden å skjerpe kniven med en skjerpestang eller en våtsliper. Når kniven ikke blir skarp nok med skjerpestangen eller våtsliperen, må du skjerpe eggen på nytt. Du kan da velge å gjøre det selv med en slipestein eller levere inn kniven til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver skal ha en vinkel på 10-15 grader.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.