Peugeot Bistro pepperkvern natur 10 cm natur
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Peugeot

Bistro pepperkvern natur 10 cm natur

  • Fransk kaféklassiker siden 1874
  • Fem års garanti på kvernen, livstidsgaranti på kvernmekanismen
  • Trekvern av bærekraftig tre

241,-

På nettlager
Kan sendes til butikk

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Bistro har vært en fransk kaféklassiker siden 1874, og den finnes i natur, sjokolade, svart og hvit. Unik kvern. Trekvern av bærekraftig tre. Fem års garanti på kvernen, livstidsgaranti på kvernmekanismen.

Pepperkvern: Kvernmekanisme av stål med patentert behandling som beskytter mot rust og bevarer skarphet og slitestyrke. Kvernmekanismen har en dobbel rekke med spiralformede tenner som fører pepperkornene mot bunnen, og samtidig sørger for at de ikke faller ut før de er perfekt kvernet.

Hvilken pepper kan brukes? Peugeot anbefaler å bruke pepperkorn med diameter på 5 millimeter eller mindre, slik at pepperkvernen fungerer optimalt. Kvernmekanismen er tilpasset svarte, hvite og grønne pepperkorn samt røde pepperkorn hvis de er blandet med en av de tre andre typene (maks. 15 % røde pepperkorn). Pepper medfølger i kvernen.

Bruke kvernen: Vri toppskruen mot urviseren for å kverne grovere. Vri toppskruen med urviseren for å kverne finere. Vri alltid med urviseren når du kverner.

Ikke bytt om salt og pepper. Stålet i kvernen er legert til hvert sitt formål. For eksempel kan pepperkvernen ruste hvis den brukes til salt, og det dekkes ikke av garantien. Hvis saltkvernen blir ødelagt av feil salt, dekkes det heller ikke av garantien.

- Oppbevar kvernen tørt.
- Tåler ikke oppvaskmaskin.
- Pepper medfølger i kvernen.
Produktdetaljer
EAN:
4006950012922
Artikkelnummer:
16152
Merke:
Peugeot
Serie:
Bistro
Kategori:
Krydderkvern
Opprinnelsesland:
Sverige

Spesifikasjoner
Høyde:
10 cm
Bredde:
5,2 cm
Lengde:
5,2 cm
Vekt:
140 g
Design og materiale
Farge:
Tre

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.