Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Joseph Joseph Duo skjærebrett 4 deler
Joseph Joseph Duo skjærebrett 4 deler
Joseph Joseph Duo skjærebrett 4 deler
Nettsortiment

Joseph Joseph

Duo skjærebrett 4 deler

  • Praktisk og nyttig
  • Utformet med fokus på kvalitet og verdi
  • Gjør hverdagen på kjøkkenet enklere

899,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Beskrivelse

Joseph Joseph Duo skjærebrett 4 deler. Disse skjærebrettene er nøye utformet for å hindre krysskontaminering av forskjellige matvarer og har illustrerte kategorier i indeksstil, som tydelig indikerer hvilken type mat de er ment for: kjøtt, fisk, grønnsaker eller tilberedt mat.

Skjærebrettene er utstyrt med sklisikre føtter som gir ekstra stabilitet under bruk. De har praktiske skjæreflater og kan enkelt lagres i det medfølgende oppbevaringsstativet. Duo-serien fra Joseph Joseph er et bevis på selskapets fokus på design og innovasjon. Hvert produkt i serien er utformet med enkelhet og innovasjon som kjernen, samtidig som kvalitet og verdi er viktige aspekter. Den karakteristiske fargepaletten til Duo-produktene gjør dem til et stilfullt tillegg til ethvert hjem.

- Høyde: 25 cm
- Bredde: 7 cm
- Lengde: 31 cm

Joseph Joseph, grunnlagt i 2003 av tvillingbrødrene Richard og Antony Joseph, er internasjonalt anerkjent for å produsere noen av de mest teknisk innovative og stilfulle kjøkkenproduktene på markedet. De kombinerer funksjonalitet med estetikk, og selskapet har blitt kjent for sitt intelligente design og trendy tilnærming til kjøkkenutstyr.
Produktdetaljer
EAN:
5028420800173
Artikkelnummer:
46181531
Merke:
Joseph Joseph
Serie:
Duo
Kategori:
Skjærebrett og fjøler

Spesifikasjoner
Høyde:
27 cm
Bredde:
7 cm
Lengde:
31 cm
Mål spesifikasjon:
PP, ABS, TPR plast
Design og materiale
Farge:
Multi
Farge spesifikasjon:
Rød, lys og mørk grå
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
PP, ABS, TPR plast
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Joseph Joseph ble etablert i 2003 av tvillingbrødrene Richard og Antony Joseph. Spesialisering på moderne kjøkkenredskaper er hovedfokuset, og de er nå internasjonalt anerkjent for å produsere noen av de mest tekniske innovative kjøkkenproduktene med fokus på design.

Se flere produkter fra Joseph Joseph

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.