Hopp til hovedinnholdet
Peugeot Elis saltkvern 20 cm stål
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Peugeot

Elis saltkvern 20 cm stål

  • Elektrisk kvern med berøringsteknologi
  • LED-lys viser når kvernen er aktiv
  • Ergonomisk design

979,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Elektrisk kvern med berøringsteknologi og ergonomisk design. Kvernen gir riktig mengde salt eller pepper med en enkel berøring på toppen av kvernen, samtidig som du holder kvernen i hånden. Et LED-lys viser at kvernen er aktiv.

Kvernen har det patenterte u'Select-systemet med seks forskjellige faste innstillinger ? fra helt fint til grovt. Når innstillingen er valgt, endrer den seg ikke når du bruker kvernen. Du trenger bare å vri på ringen på bunnen av kvernen for å velge ønsket finhetsgrad.

U'Select kvernmekanisme for salt: Kvernmekanismen er laget av legert rustfritt stål som ikke ruster. Spesialutviklet for tørre saltkrystaller (havsalt og steinsalt), slik at de kan reduseres til et fint pulver.

Hvilket salt kan brukes? Peugeot anbefaler å bruke saltkorn med diameter på 4 millimeter eller mindre, slik at saltkvernen fungerer optimalt. Kvernmekanismen er tilpasset tørt havsalt eller kvernsalt (steinsalt). Ikke bruk våte salttyper som kokt salt eller Guérande-salt, som absorberer fuktighet, noe som øker risikoen for rust i kvernmekanismen. Du bør heller ikke bruke vanlig grovsalt, siden det allerede er kvernet flere ganger og derfor bare renner gjennom.

Bruke kvernen: Vri toppskruen mot urviseren for å kverne grovere. Vri toppskruen med urviseren for å kverne finere. Vri alltid med urviseren når du kverner.
Ikke bytt om salt og pepper. Stålet i kvernen er legert til hvert sitt formål. For eksempel kan pepperkvernen ruste hvis den brukes til salt, og det dekkes ikke av garantien. Hvis saltkvernen blir ødelagt av feil salt, dekkes det heller ikke av garantien.

Oppbevar kvernen tørt. Tåler ikke oppvaskmaskin.
6 AAA-batterier.
Produktdetaljer
SKU:
603837
EAN:
4006950027179
Artikkelnummer:
16009
Merke:
Peugeot
Serie:
Elis
Kategori:
Krydderkvern

Spesifikasjoner
Høyde:
9,1 cm
Bredde:
19,3 cm
Lengde:
27,7 cm
Vekt:
1,1 kg
Design og materiale
Farge:
Stål

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.