Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Andersen Skjærefjøl m/rand 40x24 cm eik natur
Andersen Skjærefjøl m/rand 40x24 cm eik natur
Nettsortiment

Andersen

Skjærefjøl m/rand 40x24 cm eik natur

  • Perfekt til kjøtt og grønnsaker
  • Eik av høy kvalitet
  • Stilren look

629,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Beskrivelse

Skjærefjøl fra Andersen er perfekt for å skjære, kutte og hakke kjøtt og grønnskaer. Er laget av høykvalitets, solid eik. Det har et praktisk hakk som samler saften fra kjøtt, frukt og grønnsaker. Det har naturlige, antibakterielle egenskaper og en stilren look til alle hjem og stiler.

Andersen tror på nysgjerrighet, innovasjon og talent. Med lidenskap designer Andersen interiør til det moderne hjemmet. I mer enn 100 år har Andersen utviklet produkter med et særpreg og et rent skandinavisk uttrykk. Basert på Andersen skandinaviske røtter har Andersen utviklet en kolleksjon som reflekterer en moderne nordisk stil kombinert med internasjonal appell.

Andersen er bevisste på handlingene sine og tar miljøet på alvor. I hver prosess i produksjonen til Andersen streber de etter å sikre bærekraft. Andersen tilstreber en grønnere verden og sikrer samtidig best mulig forhold for både ansatte og miljøet. Andersens fokus er å finne en sunn balanse mellom arbeidsmiljø, sosialt ansvar og miljøvennlig produksjon.

Andersen sine produkter er designet for å vare i flere generasjoner. Designet og kvaliteten gjør at produktene er skapt for å ha lang levetid.
Produktdetaljer
EAN:
5713524020458
Artikkelnummer:
60201321
Merke:
Andersen
Serie:
Serving Tray
Kategori:
Skjærebrett og fjøler

Spesifikasjoner
Høyde:
5 cm
Bredde:
24 cm
Lengde:
40 cm
Vekt:
1.6 g
Design og materiale
Farge:
Tre
Materiale:
Tre
Material spesifikasjon:
Eik
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Vedlikehold:
Før bruk anbefaler vi at produktet behandles med solsikke- eller rapsolje. For å bevare produktets glød og spenst anbefales det også å vedlikeholde det jevnlig med olje. Vær også oppmerksom på at trefibrene kan heve seg etter bruk. Dette kan avhjelpes ved å slipe med sandpapir korn 240 eller finere. Produktet kan ikke vaskes i maskin, men kan vaskes på alle overflater med såpevann.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Andersen tror på det ekstraordinære. På møbler og interiør som er skapt med hjertet. Med historie, lidenskap og kjærlighet til det gode håndverk – og som holder i både kvalitet og design. Ved å forene «fresh design» og «solid work» gjør de det enkelt å skape individuelle hjem med kant og karakter. Akkurat som de har gjort i mer enn 100 år.

Se flere produkter fra Andersen

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.