Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Joseph Joseph Folio Steel skjærebrett 35,5x26 cm roségull
Joseph Joseph Folio Steel skjærebrett 35,5x26 cm roségull
Joseph Joseph Folio Steel skjærebrett 35,5x26 cm roségull
Joseph Joseph Folio Steel skjærebrett 35,5x26 cm roségull
Kupong

Joseph Joseph

Folio Steel skjærebrett 35,5x26 cm roségull

  • Organisert oppbevaring i et elegant design
  • Gjør hverdagen på kjøkkenet enklere
  • Laget i rustfritt stål

1 599,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

Joseph Josephs fargekodede Folio Steel skjærebrett i roségullfarget rustfritt stål er den perfekte måten å organisere matlagingen og kjøkkenbenken på. Settet inneholder fire skjærebrett i ulike farger, alle pent samlet i en moderne beholder.

Du kan enkelt tildele hver farge til en bestemt type råvare - for eksempel rå fisk, rått kjøtt, grønnsaker og ferdiglaget mat - for å opprettholde god hygiene under matlagingen. Etter bruk kan du enkelt vaske brettene i oppvaskmaskinen eller for hånd, og deretter plassere dem tilbake i beholderen, takket være luftspalten mellom brettene som hjelper dem å tørke hvis de fortsatt er litt fuktige etter oppvasken.

Skjærebrettene har et sklisikkert underlag som sørger for at de forblir stabile under bruk, slik at du kan kutte, skjære og hakke uten at brettet plutselig glir bort under kniven. Skjæreflatene er også skånsomme mot knivene dine, slik at de holder seg skarpe lengre.

Siden etableringen i 2003 har Joseph Joseph lansert over 1000 produkter som har gjort kjøkkenlivet enklere. Dette fargekodede skjærebrettsettet er et eksempel på deres høykvalitetsprodukter som bidrar til å opprettholde en trygg og hygienisk matlaging. Joseph Joseph har mottatt en rekke utmerkelser og priser, inkludert 14 prestisjetunge Red Dot Design Awards og to Queen's Awards, som anerkjenner deres forpliktelse til kvalitet og innovasjon innen kjøkkenutstyr.
Produktdetaljer
EAN:
5028420001211
Artikkelnummer:
46192118
Merke:
Joseph Joseph
Serie:
Folio Steel
Kategori:
Skjærebrett og fjøler

Spesifikasjoner
Høyde:
26.3 cm
Bredde:
7.2 cm
Lengde:
35.6 cm
Vekt:
3.5 g
Design og materiale
Farge:
Rosa
Farge spesifikasjon:
Roségull
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål, Polypropen
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Joseph Joseph ble etablert i 2003 av tvillingbrødrene Richard og Antony Joseph. Spesialisering på moderne kjøkkenredskaper er hovedfokuset, og de er nå internasjonalt anerkjent for å produsere noen av de mest tekniske innovative kjøkkenproduktene med fokus på design.

Se flere produkter fra Joseph Joseph

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.