Joseph Joseph Folio Sage skjærebrett 4 stk
Joseph Joseph Folio Sage skjærebrett 4 stk
Joseph Joseph Folio Sage skjærebrett 4 stk
Joseph Joseph Folio Sage skjærebrett 4 stk

Joseph Joseph

Folio Sage skjærebrett 4 stk

  • Praktisk og plassbesparende design
  • Fargerkodet for hygienisk matlaging
  • Gjør hverdagen på kjøkkenet enklere

1 099,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Beskrivelse

Joseph Josephs fargekodede Folio Sage skjærebrett er den perfekte måten å organisere matlagingen og kjøkkenbenken på. Settet inneholder fire skjærebrett i ulike farger, alle pent samlet i en moderne beholder.

Du kan enkelt tildele hver farge til en bestemt type råvare - for eksempel rå fisk, rått kjøtt, grønnsaker og ferdiglaget mat - for å opprettholde god hygiene under matlagingen. Etter bruk kan du enkelt vaske brettene i oppvaskmaskinen eller for hånd, og deretter plassere dem tilbake i beholderen, takket være luftspalten mellom brettene som hjelper dem å tørke hvis de fortsatt er litt fuktige etter oppvasken.

Skjærebrettene har et sklisikkert underlag som sørger for at de forblir stabile under bruk, slik at du kan kutte, skjære og hakke uten at brettet plutselig glir bort under kniven. Skjæreflatene er også skånsomme mot knivene dine, slik at de holder seg skarpe lengre.

Siden etableringen i 2003 har Joseph Joseph lansert over 1000 produkter som har gjort kjøkkenlivet enklere. Dette fargekodede skjærebrettsettet er et eksempel på deres høykvalitetsprodukter som bidrar til å opprettholde en trygg og hygienisk matlaging. Joseph Joseph har mottatt en rekke utmerkelser og priser, inkludert 14 prestisjetunge Red Dot Design Awards og to Queen's Awards, som anerkjenner deres forpliktelse til kvalitet og innovasjon innen kjøkkenutstyr.
Produktdetaljer
EAN:
5028420004274
Artikkelnummer:
46203209
Merke:
Joseph Joseph
Kategori:
Skjærebrett og fjøler
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
26 cm
Bredde:
7,5 cm
Lengde:
35,5 cm
Design og materiale
Farge:
Grønn
Farge spesifikasjon:
Multi
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
PP, ABS, TPR, stål 18/8
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Vedlikehold:
Skjærebrettene tåler oppvaskmaskin. Etui: Tørk av med en fuktig klut Som alle skjærebrett i plast vil de knivvennlige skjæreoverflatene kunne få bruksmerker.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.