de Buyer Universal/kjøkkentang 24 cm stål
de Buyer Universal/kjøkkentang 24 cm stål
de Buyer Universal/kjøkkentang 24 cm stål
de Buyer Universal/kjøkkentang 24 cm stål
Kupong
Kommer snart
Nettsortiment

de Buyer

Universal/kjøkkentang 24 cm stål

  • Sikrer rask og enkel servering av en rekke retter
  • Perfekt egnet for intensiv bruk
  • Tåler oppvaskmaskin

79,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Den store sommerfesten! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 23. juni.

Beskrivelse

Oppdag den ultimative allsidigheten med vår tang i rustfritt stål. Tangen er ikke bare ideelle for en rask og enkel servering av en rekke retter, fra friske salater til møre kjøttbiter og delikate petit fours, men de er også dine beste hjelpere ved matlagingen. Takket være sitt robuste og motstandsdyktige ett-stykkes design, er den perfekt egnet for intensiv bruk og kan til og med brukes i uforedlede gryter for å snu matvarer med letthet. Laget av førsteklasses rustfritt stål, med en elastisk effekt som muliggjør lynrask servering, samtidig som de sikrer enkel og trygg håndtering av maten. Med sitt klassiske design og estetiske ender, vil de ikke bare være et uunnværlig verktøy på kjøkkenet ditt, men også et stilig tillegg til serveringen. Enten du er en profesjonell kokk eller en entusiastisk hjemmekokk, vil den være din pålitelige følgesvenn i kjøkkenet. Og det beste av alt? Tåler oppvaskmaskinen, slik at du kan nyte praktisk rengjøring etter bruk. De Buyer er en anerkjent fransk produsent av kjøkkenutstyr med en stolt historie som strekker seg tilbake til 1830. Grunnlagt i landsbyen Le Val-d'Ajol i Vosges-avdelingen, har selskapet etablert seg som en pålitelig leverandør av høykvalitetsprodukter for matlaging. Med et imponerende utvalg på omtrent 3 000 ulike produkter, tilbyr De Buyer et bredt spekter av kjøkkenredskaper, inkludert kokekar laget av stål, rustfritt stål, kobber og non-stick aluminium. I tillegg til dette omfatter deres sortiment mandolin-slicers, silikonformer, bakeutstyr og mye mer. Dette gjenspeiler selskapets engasjement for å imøtekomme ulike behov innen matlaging og baking. En betydelig milepæl i De Buyers historie fant sted den 23. juni 2016, da de kjøpte Marlux, en anerkjent produsent av pepper-, salt- og krydderkverner i Frankrike. Dette strategiske trekket bidro til å styrke deres posisjon i markedet og diversifisere deres produkttilbud. De Buyers produkter er særlig rettet mot profesjonelle kokker og dedikerte gourmetforbrukere som verdsetter kvalitet og pålitelighet i sitt kjøkkenutstyr. Med et rykte for å levere produkter av høyeste standard fortsetter De Buyer å være en foretrukket leverandør for de som setter pris på eksepsjonell utførelse og funksjonalitet i sitt kulinariske utstyr.
Produktdetaljer
SKU:
612630
EAN:
3011244788248
Artikkelnummer:
60230874
Merke:
de Buyer
Serie:
Accessories
Kategori:
Stekepinsett
Opprinnelsesland:
Frankrike

Spesifikasjoner
Høyde:
3 cm
Bredde:
3,5 cm
Lengde:
24 cm
Vekt:
100 g
Garanti:
1
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Varmebestandig:
Nei

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.