Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Georg Jensen Copenhagen bestikksett 16 deler
Georg Jensen Copenhagen bestikksett 16 deler
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Georg Jensen

Copenhagen bestikksett 16 deler

  • Enkelt og strikt uttrykk som gir en tidløs design
  • Bestikket er designet av Grete Meyer kjøkkenet og hverdagslivet rundt middagsbordet var sentrale begrep i Grethes arbeid.
  • Designet av Grete Meyer

1 479,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk
BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Nyt av en flott middag i dansk stil med bestikk fra serien Copenhagen, Georg Jensen. Settet inneholder fire av hver: matskje, gaffel, kniv og teskje. Bestikket er designet av Grete Meyer Kjøkkenet og hverdagslivet rundt middagsbordet var sentrale begrep i Grethes arbeid. I tillegg til bestikkserien COPENHAGEN har hun også formgitt flere serviser for Den Kongelige Porcelænsfabrik (nå Royal Copenhagen), f.eks. det meget populære serviset Blå Kant. Hennes verk kjennetegnes av et enkelt og strikt uttrykk som gir en tidløs følelse. Flere av Meyers verk er utstilt på designmuseumer rundt omkring i verden og hun har vunnet flere priser.
Produktdetaljer
EAN:
5705145093690
Artikkelnummer:
60200617
Merke:
Georg Jensen
Serie:
Copenhagen
Kategori:
Bestikksett

Design og materiale
Designer:
Grethe Meyer
Farge:
Stål
Farge spesifikasjon:
Matt stål
Materiale:
Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Med en historie som strekker seg mer enn 100 år, representerer Georg Jensen unik håndverksmessig kvalitet og tidløst estetisk design som spenner fra små sølvvarer til klokker, smykker og produkter til hjemmet.

Se flere produkter fra Georg Jensen

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.