Hopp til hovedinnholdet
-40%
Aida RAW bestikksett 16 deler svart
Aida RAW bestikksett 16 deler svart
Aida RAW bestikksett 16 deler svart
Aida RAW bestikksett 16 deler svart
Aida RAW bestikksett 16 deler svart

Aida

RAW bestikksett 16 deler svart

  • Bestikk i 16 deler
  • Elegant utseende
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin

Førpris 1 099,-

659,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Kampanjeslutt: 03.08.2024

Beskrivelse

Aida RAW bestikksett i svart gir deg kombinasjonen av både stil og funksjonalitet. Det elegante settet består av 16 deler, og er laget av rustfritt stål. Den matte, svarte overflaten gir borddekkingen et elegant uttrykk.

Bestikksettet kommer i 16 deler, og inkluderer derfor alt du trenger til 4 personer. Når måltidet er ferdig, er det enkelt å rengjøre bestikket da det tåler oppvaskmaskin.

RAW-serien fra Aida er designet i samarbeid med den danske skuespilleren Christiane Schaumburg-Müller. Serien er skapt for å kunne passe både hverdagslige middager og festlige feiringer. Uansett om stilen din er klassisk eller moderne, vil dette bestikksettet være et elegant og tidløst innslag på spisebordet.
Produktdetaljer
SKU:
111682
EAN:
5709554154614
Artikkelnummer:
15461
Merke:
Aida
Serie:
RAW
Kategori:
Bestikksett

Spesifikasjoner
Høyde:
5,7 cm
Bredde:
24,95 cm
Lengde:
27,6 cm
Vekt:
1,25 kg
Design og materiale
Designer:
Christiane Schaumburg-Müller
Farge:
Svart
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
Stål med PVD
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Kan fryses:
Ja
Temperaturområde:
Maks 50°C
Vedlikehold:
Rustfritt stål er et meget robust materiale, som er lett å ta vare på. Du bør imidlertid alltid følge pleieveiledningen fordi alt stål – også rustfritt stål – kan ruste hvis det ikke behandles riktig. Med riktig pleie kan bestikket vare i mange år og holde seg vakkert og rustfritt. Vask grundig for hånd for å fjerne potensielt støv fra produksjonen. Bestikk skal alltid skylles eller vaskes umiddelbart etter bruk, siden syre fra noen matvarer kan skade det – men ikke la det ligge i bløt. Sørg for å bruke oppvaskmiddel og skyllemiddel av samme merke og å doser det riktig – det må ikke inneholde klor. Plasser alltid knivene i en separat oppvaskmaskinskurv, siden bladene er laget av mindre rustbestandig stål enn resten av bestikket. Så snart vaskingen er ferdig bør du åpne oppvaskmaskindøren for å slippe ut fuktighet. Det anbefales at du tørker bestikket grundig med et kjøkkenhåndkle.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.