Hopp til hovedinnholdet
Hardanger bestikk Ramona bestikksett 48 deler
Hardanger bestikk Ramona bestikksett 48 deler
Hardanger bestikk Ramona bestikksett 48 deler
Hardanger bestikk Ramona bestikksett 48 deler
Hardanger bestikk Ramona bestikksett 48 deler
Kupong

Hardanger bestikk

Ramona bestikksett 48 deler

  • Bestikkets enkle, dekorative form er ikonisk
  • Laget for å tåle mange år med bruk
  • Tilvirket i 18/10 stål

5 800,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


KLUBBUKE! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Rabatten forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 21. juli.

Beskrivelse

Bestikksettet i 48 deler fra den folkekjære og ikoniske Ramona-serien fra Hardanger Bestikk er et vakkert og funksjonelt valg. Bestikket har et enkelt, men dekorativt design med børstede overflater og rette kanter. Det er laget av 18/10 rustfritt stål, som tåler oppvaskmaskin, og produktet kommer med livstidsgaranti. Settet leveres i en gaveeske og inneholder alt du trenger for tolv personer:

- Tolv spisekniver (L: 21 cm)
- Tolv spisegafler (L: 18,2 cm)
- Tolv spiseskjeer (L: 17,9 cm)
- Tolv teskjeer (L: 12,75 cm)

Ramona-designet ble lansert i 1982, og det skiller seg ut med sin kontrast mellom matte og blanke overflater samt de geometriske formene. Det rette bestikket kan forbedre smaksopplevelsen og legge til en ekstra touch til ethvert selskap. Hardanger Bestikk tilbyr også utvidede bestikkserier som er tilpasset ulike anledninger og typer mat. Dette gjør det mulig å bygge opp en samling over tid, og bestikket er flotte gaver som kan brukes til å dekke vakre bord både til hverdags og fest gjennom hele året.
Produktdetaljer
SKU:
111595
EAN:
7058674050480
Artikkelnummer:
405048
Merke:
Hardanger bestikk
Serie:
Ramona
Kategori:
Bestikksett

Spesifikasjoner
Høyde:
4,4 cm
Bredde:
38,8 cm
Lengde:
51 cm
Vekt:
2,9 kg
Garanti:
Livstidsgaranti mot produksjon og materialfeil. Bestikket er laget med den beste kvaliteten og de beste verktøyene slik at du skal kunne gi bestikket videre i generasjoner. Samtidig er det viktig at en nytter bestikket på riktig måte og vedlikeholder det.  Garantien dekker ikke skader skjedd ved uhell, normal bruksslitasje, produkter som er modifiserte etter kjøp eller tap, tyveri, misbruk og kommersiell bruk. Garantien gjelder fra og med innkjøpstidspunktet og resten av levetiden til den opprinnelige eieren. For å registrere seg for livstidsgarantien bruk dette skjema så slipper du ta vare på kvittering; https://hardangerbestikk.no/registrering/
Design og materiale
Designer:
Odd Leikvoll
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Stål 18/10
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Vedlikehold:
Det anbefales å skylle bestikket godt før bestikket tas i oppvaskmaskin. Bestikket bør være helt tørt før det legges i bestikkskuff eller lignende for å unngå flekker på bestikket. For å bevare bestikket lengst mulig anbefales det å bruke Hardanger Bestikkpose for oppbevaring av bestikk. Vannkvalitet, vannhardhet og oppvaskmiddel kan ha ulik påvirkning på bestikket. Hardanger Bestikk anbefaler Sun og Zalo oppvasktabletter. Dersom det er antydninger til rustflekker på bestikket anbefales skånsom bruk av Jif skurekrem.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.