Aida RAW bestikksett 48 deler svart
Aida RAW bestikksett 48 deler svart
Kupong

Aida

RAW bestikksett 48 deler svart

  • Tåler maskinvask
  • Rått og enkelt uttrykk
  • Rustfritt stål

2 899,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


KLUBBTILBUD! Få 200,- i rabatt ved handel for 400,- eller mer. Gjelder ikke nedsatte varer, varer merket «bra deal» og enkelte unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og gjelder t.o.m. 31. mai.

Beskrivelse

Aida RAW Bestikksett på 48 deler i sort utførelse er en enkel og stilren serie designet i samarbeid med den kjente danske designeren Christiane Schaumburg-Müller. Dette settet består av 12 kniver, 12 gafler, 12 skjeer og 12 teskjeer, alt utført i rustfritt stål med PVD-belegg for et slitesterkt og holdbart design.

Bestikket har en rå og enkel estetikk, som passer perfekt inn på det moderne nordiske bordet. Rustfritt stål er et robust materiale som tåler oppvaskmaskin, men det er alltid viktig å skylles eller vaskes rett etter bruk da syre fra maten kan skade dette.

Dette bestikksettet vil gi dine middager et elegant og tidløst uttrykk. Med riktig pleie vil bestikket vare i mange år og holde seg vakkert og rustfritt. Sett kommer i en flott gaveeske, og det er den perfekte gaven til bryllup, innflytningsfest eller andre spesielle anledninger.

Opplev den enkle elegansen til Aida RAW bestikksett med 48 deler i sort farge og gi middagen din et løft med dette tidløse og moderne designet.
Produktdetaljer
EAN:
5709554155055
Artikkelnummer:
15505
Merke:
Aida
Serie:
RAW
Kategori:
Bestikksett
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
7,2 cm
Bredde:
25,5 cm
Lengde:
36 cm
Vekt:
3,112 kg
Design og materiale
Designer:
Christiane Schaumburg-Müller
Farge:
Svart
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
Stål med PVD
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Kan fryses:
Ja
Temperaturområde:
Max 50°C
Vedlikehold:
Rustfritt stål er et meget robust materiale, som er lett å ta vare på. Du bør imidlertid alltid følge pleieveiledningen fordi alt stål – også rustfritt stål – kan ruste hvis det ikke behandles riktig. Med riktig pleie kan bestikket vare i mange år og holde seg vakkert og rustfritt. Vask grundig for hånd for å fjerne potensielt støv fra produksjonen. Bestikk skal alltid skylles eller vaskes umiddelbart etter bruk, siden syre fra noen matvarer kan skade det – men ikke la det ligge i bløt. Sørg for å bruke oppvaskmiddel og skyllemiddel av samme merke og å doser det riktig – det må ikke inneholde klor. Plasser alltid knivene i en separat oppvaskmaskinskurv, siden bladene er laget av mindre rustbestandig stål enn resten av bestikket. Så snart vaskingen er ferdig bør du åpne oppvaskmaskindøren for å slippe ut fuktighet. Det anbefales at du tørker bestikket grundig med et kjøkkenhåndkle.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.