• Toastjern og bordgrill

  Trender kommer og går, men går en klassisk toast noen gang av moten? Med et toastjern, bordgrill, sandwichgrill eller raclette i skapet, er veien plutselig kort til varme smørbrød, panini, burgere, vafler eller et lite grillmåltid.

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

 • På utkikk etter nytt toastjern?

  Toastjern, bordgrill og raclette – disse kulinariske verktøyene gjør veien kort til varme smørbrød og sosiale grillmåltider. Uansett hvilket av disse praktiske kjøkkenapparatene du er på utkikk etter, finner du mange modeller å velge mellom hos Tilbords.

  Den ultimate smørbrødopplevelsen med toastjern

  Toastjernet har vært en praktisk assistent på kjøkkenet i årevis. Det er det perfekte apparatet for å lage den ultimate smørbrødopplevelsen. Enten du foretrekker toast med ost og skinke, eller foretrekker andre spennende smakskombinasjoner, kan et toastjern hjelpe deg – og det på kort tid. Mange av jernene har flere varmeinnstillinger hvor du kan tilpasse stekingen for å oppnå den perfekte balansen mellom mykhet og sprøhet.

  Praktiske og kompakte bordgriller

  Bordgrillen er en praktisk og kompakt grill som gir deg muligheten til å grille dine favorittretter rett på bordet. Den gir deg et perfekt grillresultat hver gang, og lar deg grille innendørs året rundt. Med bordgrillen kan du invitere venner og familie til å delta i matlagingen sammen. Fra saftige biffer til grillede grønnsaker – bordgrillen er et perfekt verktøy for å tilberede og servere deilige retter rett fra grillen.

  Sosiale måltider med raclette

  Raclette er en sveitsisk tradisjon som har funnet sin vei inn i hjem over hele verden. Med en raclette kan du smelte deilige osteskiver over alt fra kokte poteter til sprøstekte baconbiter. Ta fram ingredienser som poteter, sopp, kjøtt og fisk, og la alle rundt bordet tilberede sitt eget måltid. Dette er den ultimate festmaten som garantert vil imponere gjestene dine.

  Bla deg gjennom utvalget og finn din nye favoritt blant kjøkkenapparatene – enten du er ute etter et toastjern eller bordgrill for de raske hverdagsmåltidene, eller en raclette for sosiale måltider.

   

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.