Hopp til hovedinnholdet
 • Støpejern

  Støpejernsgryter og støpejernspanner av høy kvalitet som varer lenge. Lag smakfulle gryteretter med grønnsaker og langtidskokt kjøtt, grytebrød, eller retter som krever høye temperaturer og jevn varme. Støpejernsprodukter tåler alle varmekilder og er en klassiker på kjøkkenet.

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

 • Holdbare støpejernsgryter og støpejernspanner

  Støpejern er synonymt med holdbarhet og allsidighet når det kommer til kjøkkenutstyr, og hos Tilbords har vi et bredt utvalg av støpejernsgryter og -panner.

  Er du på utkikk etter en ny gryte eller panne, og er usikker på om du skal velge støpejern? Her forklarer vi litt nærmere de ulike egenskapene til støpejern. 

  Fargerike støpejernsgryter i ulike størrelser

  En støpejernsgryte er en uunnværlig kjøkkenkamerat for enhver kokk. Støpejernsgryter er kjent for sin holdbarhet og evne til å gi – og holde på – jevn varme. Med en støpejernsgryte kan du enkelt tilberede smakfulle måltider. De er perfekte for langsom koking av smakfulle retter som gryter, supper, saus, fårikål og grøt.

  Størrelsene på grytene varierer fra små gryter på rundt 2 liter, til store gryter på vel 9 liter. Blant sortimentet finner du også mange ulike farger. Hvilken farge passer best på kjøkkenet ditt?

  Allsidige støpejernspanner som varer

  Støpejernspanner har flere gode kvaliteter og er et av flere alternativ hvis du skal kjøpe ny stekepanne. De er ideelle for steking, grilling, sautering og tilberedning av alt fra saftige biffer til perfekt stekte grønnsaker. I likhet med gryter i støpejern, er også panner i støpejern robuste og allsidige.

  Støpejern er kjent for sin lange holdbarhet, og når det blir riktig vedlikeholdt kan støpejernsprodukter vare i generasjoner. Med en støpejernsgryte eller støpejernspanne investerer du i kjøkkenutstyr som vil tjene deg i mange år fremover.

  Vedlikehold av støpejern

  Med en gryte eller panne av støpejern har du en holdbar kjøkkenkamerat som kan hjelpe deg i lang tid fremover – så lenge du behandler den riktig.

  Støpejernsproduktet anbefales å vaskes for hånd, og husk å vaske undersiden også. Tørk godt slik at det er helt tørt når du legger det på plass i skapet.

  Vi anbefaler også å bruke redskaper av tre, silikon eller plast. Et annet godt tips er å løfte gryten eller pannen i stedet for å skyve den på koketoppen. Da unngår du unødvendige riper.

  Utforsk utvalget i vår støpejernskategori, og opplev fordelene med å lage deilige måltider med støpejern av topp kvalitet. Gjør matlagingen til en glede og invester i en støpejerngryte eller -panne!

   

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.