• Vaser

  En bukett i en vase – så enkelt, men likevel så virkningsfullt på et bord eller i vinduskarmen. Vi har et stort utvalg vaser i et mangfold av størrelser og stiler, nettopp fordi vi aldri blir leie av blomster og fordi det (nesten) alltid er plass til en ekstra blomstervase i skapet.

Filtrer

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

 • På utkikk etter en ny vase?

  Hos Tilbords finner du et stort utvalg av vaser – enten du er ute etter vakre tulipanvaser, vaser til roser, svibelvaser, eller elegante og små minivaser. Kanskje finner du en blomstervase som passer perfekt til hjemmet ditt? Se gjennom utvalget og finn en ny favoritt.

  Blant sortimentet finnes moderne og klassiske blomstervaser fra en rekke kjente merkevarer – både glassvaser fra Magnor i vakkert design, nydelige keramikkvaser fra Kähler, de unike Eva-vasene fra Bjørn Wiinblad, og mange fler!

  Blomstervaser til enhver anledning

  Enten du ønsker å pryde hjemmet ditt med friske blomster eller er på utkikk etter en gave som varer, er en vakker vase et perfekt valg. Blomstervasene er både funksjonelle og dekorative, og kommer i ulike størrelser og former. 

  Små vaser

  Små vaser er perfekte til å pynte bordet med, og passer like godt til små danderte buketter til sommerens markblomster. Minivaser er også perfekt til stiklinger. Kombiner gjerne flere minivaser i ulike størrelser, og sett de samlet på bordet eller pynt opp vinduskarmer og hyller.

  Store vaser

  Store vaser er perfekt om man ønsker et vakkert blikkfang, enten som et midtpunkt på middagsbordet, på et sidebord eller på en benk. La store, friske blomsterbuketter få sette stemningen i store blomstervaser.

  Tulipanvaser

  Våren er sesongen for vakre og fargerike tulipaner. Tulipanvaser er utformet for å fremheve tulipanenes skjønnhet, og er gjerne høye med en åpning som gir støtte til tulipanene. Plasser tulipanbuketten i en nydelig tulipanvase, og nyt det herlige synet av friske og fargerike blomster.

  Vaser til roser

  Roser er nydelige blomster som både er fint å få, men også å gi bort. En vase som passer godt til roser har gjerne en bred i bunn og en smalere åpning. Denne formen gir støtte til rosene og hjelper med å holde dem på plass. Hos oss finner du mange glass- og keramikkvaser som passer til rosebuketten.

  Svibelvaser

  Svibler er spesielt populært å dekorere med til jul og advent, og er små blomster med friske farger og en god duft – og byr for mange på julestemning. Svibelvasen er vanligvis dyp og har en bred bunn. Toppen er smal slik at svibelløken kan ligge over vannoverflaten. Ta bort jorden, skyll løken, og fyll nok vann i svibelvasen slik at røttene rekker vannet. Pass på at løken ikke står i vann, men kun røttene.

  Glassvaser og keramikkvaser

  Uansett hvilke blomster du skal dekorere hjemmet med, vil du finne vaser i ulike materialer hos oss. En glassvase gir en tidløs touch til ethvert rom, og er allsidige blomstervaser som kan brukes til å fremheve både friske og kunstige blomster. Glassvasene er også et kunstverk i seg selv.

  Keramikkvaser er tidløse og lekre vaser å dekorere hjemmet med, og kan gjerne kombineres sammen – både i ulike størrelser og ulike farger. Dette gir et personlig preg til rommet.

  Er du glad i potteplanter? Da bør du sjekke ut våre blomsterpotter

  Utforsk kategorien vår med nydelige vaser, og finn en favoritt som passer best til din stil!

   

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.