Hopp til hovedinnholdet
 • Kjøkkenmaskiner

  Hva skal du lage i dag? En kjøkkenmaskin er et ekstra sett med armer når noe skal røres, eltes eller piskes. Kjøkkenmaskinene hos Tilbords har mange nyttige funksjoner og kommer i både klassisk, innovativt og retro design.

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

 • Kjøkkenmaskinen – din nye kjøkkenassistent?

  Å ha riktig kjøkkenutstyr kan gjøre matlaging til en lek, og hos oss finner du et bredt utvalg kraftige og robuste kjøkkenmaskiner som er klare for å hjelpe deg på kjøkkenet.

  Bla deg gjennom utvalget i nettbutikken for å finne din nye kjøkkenassistent – her er det mange modeller å velge mellom!

  Den allsidige kjøkkenassistenten

  Enten du er en erfaren kokk eller en entusiastisk baker hjemme – vil en kjøkkenassistent være din bestevenn på kjøkkenet. Med funksjoner som elting, visping og røring, er kjøkkenmaskiner allsidige og kan takle en rekke ulike oppgaver på kjøkkenet.

  En kjøkkenmaskin gir deg med andre ord mange muligheter. Du kan bake deilige brød, boller og andre bakverk, flotte kaker, piske fløyelsmyk krem, lage fersk pasta – og mye, mye mer!

  Velg en kjøkkenmaskin som passer ditt behov

  Hvilken maskin som passer best for deg, avhenger av hvilke ønsker du har til blant annet størrelse, kapasitet, funksjoner og design. Du finner maskiner fra en rekke kjente varemerker, både Ankarsrum Assistent Original, Bodum, Sabor, Bosch, og fargerike Smeg-maskiner i retrodesign. 

  I tillegg til å være funksjonelle assistenter, kan en kjøkkenmaskin også være et stilfullt element på kjøkkenet ditt. Modellene har ulike design og farger, så her kan du velge den fargen du liker best. Enten om du går for en klassisk stil med en svart, hvit eller beige maskin, eller om du vil ha et fargerikt blikkfang på kjøkkenbenken.  

  Tilbehør og ekstrautstyr

  For å gjøre kjøkkenmaskinen enda mer allsidig, finnes det også en rekke tilbehør og ekstrautstyr som kan hjelpe deg med matlagingen. Med riktig tilbehør kan du få enda mer ut av kjøkkenmaskinen din og utforske nye kulinariske retter.

  Blant tilbehøret finner du blender, pastavalser, grønnsakskutter, utstyr for å bake kaker, deigkroker og visper. Pass på så du velger tilbehøret som passer til din maskin.

  Utforsk utvalget av kjøkkenmaskiner, og opplev hvor enkelt det kan være å lage deilige måltider ved hjelp av en pålitelig kjøkkenmaskin. Gjør matlagingen til en glede og invester i din egen kjøkkenassistent!

   

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.