• Airfryer

  Nordmenns nye kjøkkenfavoritt? Airfryer er et sunnere alternativ til den klassiske frityrgryten, der maten friteres gjennom varmluft i stedet for frityrolje. Gled deg til mat med sprø overflate og en saftig innside – se utvalget under!

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

 • Rask og enkel matlaging med airfryer

  Airfryeren har raskt blitt en kjær venn for mange på kjøkkenet. Er du på utkikk etter en ny airfryer, eller lurer du kanskje på hva det er? Hos Tilbords finner du et godt utvalg, og vi hjelper deg gjerne med å finne den beste luftfrityrkokeren for deg.

  Utforsk utvalget og finn din favoritt blant modeller fra merker som Cosori, Sabor, OBH Nordica, Ninja og Princess.

  Hva er en airfryer?

  En airfryer er et praktisk kjøkkenapparat som hjelper deg med matlagingen. Den tilbereder mat i sirkulerende varmluft, og lar deg lage dine favorittretter med minimal olje eller fett. Resultatet? Sprø og deilige måltider. 

  Airfryeren er perfekt for å steke, bake, grille og varme opp mat. Du kan faktisk lage det aller meste i den – fra steking av kjøtt, kyllig, fisk, grønnsaker og pizza, til baking av brød, rundstykker og kaker.

  Hvordan bruke airfryeren?

  Heldigvis er det enkelt å bruke airfryeren! Mange av maskinene har tilpassede forhåndsinnstillinger for ulike retter. Og forskjellen fra en vanlig varmluftsovn er at det går raskere med en airfryer. Forvarm apparatet, plasser maten i kurven, og velg ønsket temperatur og tid. Maskinen tar seg av resten.

  Tilbehør til airfryer

  Blant utvalget finner du også praktisk tilbehør til airfryeren – fra tilbehørspakker, til oljespray og bakepapir. Tilbehørspakkene inneholder forskjellige former og rister som er kompatible med flere modeller. Oljesprayen gjør det enkelt å dosere oljen med et enkelt trykk på sprayflasken. Fyll flasken med din favorittolje, og den er klar til bruk. Bakepapiret er tilpasset kurven i luftfrityrkokeren, og finnes i flere størrelser tilpasset de ulike modellene. Praktisk for å slippe å rengjøre kurven etter bruk.

  Hvordan vaske airfryer?

  For å bevare airfryeren i topp stand og sikre en lang levetid er det viktig å vedlikeholde maskinen. Heldigvis er rengjøringen enkel. Kurven kan vaskes med varmt såpevann, og utsiden av apparatet kan tørkes med en fuktig klut.

   

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.