• Mummikopper

  Mummikopper har vært populære samleobjekter i en årrekke, og vi forstår godt hvorfor! De sjarmerende krusene har motiv fra historiene om Mummitrollet forfattet av Tove Jansson, med en tanke bak hver eneste kopp.

Filtrer

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

 • Mummikopper – populære samleobjekter

  Mummikopper har lenge vært kjent som samleobjekter, og er en favoritt for både store og små – enten om du er lidenskapelig mummifan eller bare elsker de fargerike og vakre koppene med sjarmerende motiver. Hos Tilbords har vi en stor samling av mummikopper som vil glede enhver mummifan.

  Mummikoppene fra Moomin Arabia har vært populære samleobjekter i en årrekke. Koppene har blitt en del av mange samlinger og er en fantastisk måte å utforske mummiverdenen på. Hos oss finner du mange flotte mummikopper med karaterer inspirert av Tove Janssons historier.

  Kopper med kjente og kjære mummikarakterer

  Blant utvalget av mummikopper finner du karakterkoppene. Disse koppene har gjerne et ryddig og enkelt design i ulike farger. På koppene finner du kjente og kjære karakterer fra Mummidalen – blant annet Mummitrollet, Mummimamma og Mummipappa, Snorkfrøken, Lille My, Snusmumriken og mange fler.

  Standardstørrelsen på koppene fra Moomin Arabia er 30 cl, og er perfekt som kaffekopp. I tillegg har Moomin Arabia også laget noen kopper i 40 cl – en størrelse som er perfekt til te!

  Blant utvalget kan du også finne emaljekopper fra Muurla. Disse har også sjarmerende og vakre motiver fra mummiverdenen. Koppene passer perfekt som turkopper.

  Sesongkopper og spesialkopper

  Hvert år lanseres det nye mummikopper, og noen av disse er sesongkopper med spesielle motiv rettet mot den aktuelle sesongen. Sesongkrusene gis ut før sommer og vinter, og hvert år er det like spennende hvilket unikt motiv som slippes.

  Spesialkoppene gis ut ved spesielle anledninger og er, i tillegg til sesongkrusene, ettertraktet blant samlere. Ofte selges disse i et begrenset opplag.

  Om du ikke er en ivrig samler selv, er kopppene et flott gavetips – enten til en mummifan, eller bare noen du er glad i!

  Få oversikt over mummikoppene

  For å gjøre det lettere for deg å finne fram blant mummikoppene, har vi samlet alle koppene på denne siden. Her kan du enkelt få oversikt, bla deg gjennom utvalget, og finne informasjon om hvert krus.

  Her kan du se aktuelle forhåndsbestillinger

  Bli med på reisen inn i mummiverden med våre fantastiske mummikopper. Utforsk utvalget og ta med deg litt magi fra Mummitrollet og vennene hans til ditt eget hjem.

   

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.