-30%
Hardanger Bestikk Carina bestikksett 4 personer
Hardanger Bestikk Carina bestikksett 4 personer
Hardanger Bestikk Carina bestikksett 4 personer
Hardanger Bestikk Carina bestikksett 4 personer
Lagertømming

Hardanger Bestikk

Carina bestikksett 4 personer

  • Mykt design med runde former og detaljrike kanter
  • Passer til hverdags og og fest
  • Tilvirket i 18/10 stål

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Bestikksett i serien Carina fra Hardanger bestikk er en del av en svært innholdsrik serie. Bestikket kan kjøpes sett av ulike størrelser, og suppleres med enkeltdeler. Carina kommer også som biffsett, issett, dessertsett og kakesett, i tillegg til en rekke serveringsdeler. Dette er et bestikk som passer like godt til hverdags som til fest.Med detaljer i børstet stål er ikke dette bare et bestikk som ligger godt i hånden - det ser bra ut også. Hardanger Bestikk er i dag Skandinavias største produsent av bestikk i rustfritt stål. Bedriften ble grunnlagt i 1953, og ligger i dag i Kinsarvik, helt innerst i Hardangerfjorden, omringet av naturlig inspirasjon og historisk påvirkning. Carina er produsert i rustfritt stål av høy kvalitet, laget for å tåle mange år med bruk, og kan selvsagt vaskes i oppvaskmaskin.
Produktdetaljer
EAN:
7058674250163
Artikkelnummer:
Merke:
Hardanger Bestikk
Serie:
Carina
Kategori:
Bestikksett

Design og materiale
Farge:
Stål
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.