Hardanger bestikk Nina suppleringssett kniv 4 stk

Hardanger bestikk

Nina suppleringssett kniv 4 stk

  • Inspirert av rokokko-stilen fra 1700-tallet
  • Tilvirket i 18/10 stål
  • Feminint, elegant og høytidelig design

599,-

Ikke på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!

Beskrivelse

Spisekniver 4pk i den elegante, høytidlige Nina-serien fra Hardanger Bestikk. Bestikket er feminint, elegant og høytidelig med utskjæringer inspirert av rosemaling. Stålet som er av 18/10 rustfritt stål tåler oppvaskmaskin, og produktet har livstidsgaranti. Spiseknivene leveres i gaveeske og inneholder;

- Fire spisekniver L: 21,15 cm

Nina ble lansert i 1998 og er inspirert av rokokko-stilen som rådet på midten av 1700-tallet. Denne stilen er preget av asymmetriske former, S- og C-formede kurver med blomster, lyse og klare farger samt naturalistisk design. I Norge kom rokokko-stilen til uttrykk i rosemaling, som var svært utbredt i Hardanger-området. Det rette bestikket til den rette maten forbedrer ikke bare smaken, men gjør stas på hele selskapet. Hardanger Bestikk sine produkter har utvidede bestikkserier som er tilpasset ulike anledninger og ulike typer mat. Disse er perfekte å samle på litt etter litt, de er flotte gaver, og gjør at du kan dekke nydelige bord både til hverdags og til fest hele året.
Produktdetaljer
EAN:
7058673359010
Artikkelnummer:
335901
Merke:
Hardanger bestikk
Serie:
Nina
Kategori:
Kniver
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
3,7 cm
Bredde:
12,4 cm
Lengde:
21,1 cm
Vekt:
460 g
Garanti:
Livstidsgaranti mot produksjon og materialfeil. Bestikket er laget med den beste kvaliteten og de beste verktøyene slik at du skal kunne gi bestikket videre i generasjoner. Samtidig er det viktig at en nytter bestikket på riktig måte og vedlikeholder det.  Garantien dekker ikke skader skjedd ved uhell, normal bruksslitasje, produkter som er modifiserte etter kjøp eller tap, tyveri, misbruk og kommersiell bruk. Garantien gjelder fra og med innkjøpstidspunktet og resten av levetiden til den opprinnelige eieren. For å registrere seg for livstidsgarantien bruk dette skjema så slipper du ta vare på kvittering; https://hardangerbestikk.no/registrering/
Design og materiale
Designer:
Odd Leikvoll
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål 18/15
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Vedlikehold:
Det anbefales å skylle bestikket godt før bestikket tas i oppvaskmaskin. Bestikket bør være helt tørt før det legges i bestikkskuff eller lignende for å unngå flekker på bestikket. For å bevare bestikket lengst mulig anbefales det å bruke Hardanger Bestikkpose for oppbevaring av bestikk. Vannkvalitet, vannhardhet og oppvaskmiddel kan ha ulik påvirkning på bestikket. Hardanger Bestikk anbefaler Sun og Zalo oppvasktabletter. Dersom det er antydninger til rustflekker på bestikket anbefales skånsom bruk av Jif skurekrem.

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.