Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Alessi Nuovo Milano bestikksett 24 deler
Alessi Nuovo Milano bestikksett 24 deler

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Alessi

Nuovo Milano bestikksett 24 deler

  • Italiensk kvalitet
  • Elegant design
  • Prisvinnende og anerkjent bestikk

2 799,-

Ikke på nettlager
BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Et prisvinnende og anerkjent bestikksett i 24 deler som etter flere års formell eksperimentering endelig kom i produksjon. Bestikksettet består av seks spiseskjeer, seks bordgafler, seks bordkniver og seks kaffeskjeer i 18/10 med montert knivblad i 13/0. Designet av Ettore Sottsass som ønsket at bestikket hans skulle være like glatt som rullesteiner. Det italienske kvalitetsvaremerket Alessi ble grunnlagt i 1921 og er i dag en ledende aktør innen innredningsdesign og funksjonelle designobjekter til kjøkken og hjem.

L36 B7 H24 cm, Stål 18/10, Blank

Spiseskje 20 cm
Bordgaffel 20 cm
Bordkniv 23 cm
Kaffeskje 14 cm
Produktdetaljer
EAN:
8003299942633
Artikkelnummer:
46192800
Merke:
Alessi
Serie:
Nuovo Milano
Kategori:
Bestikksett

Design og materiale
Farge:
Stål
Merkevaren

Alessi ble grunnlagt i 1921 og har siden vært kjent for produkter av høy kvalitet, og ikke minst for sine populære og til dels humoristiske ikoner av stål. Gjennom årene har Alessi etablert seg som et ledende selskap innen italiensk design og produserer i dag funksjonelle produkter i ulike materialer til et bredt kundesegment.

Se flere produkter fra Alessi

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.