Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Vargen & Thor Gråfot bestikk 16 deler krom
Vargen & Thor Gråfot bestikk 16 deler krom
Vargen & Thor Gråfot bestikk 16 deler krom
Vargen & Thor Gråfot bestikk 16 deler krom
Vargen & Thor Gråfot bestikk 16 deler krom
Vargen & Thor Gråfot bestikk 16 deler krom
Vargen & Thor Gråfot bestikk 16 deler krom
Nettsortiment

Vargen & Thor

Gråfot bestikk 16 deler krom

  • Hamret design
  • Et bestikk som føles riktig og ser riktig ut
  • Lakkert i polert sølvfarge

1 349,-

Ikke på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken

Beskrivelse

Oppgrader din spiseopplevelse med GRÅFOT Bestikksett 16-deler i Stål - det ideelle valget for å legge til en touch av moderne eleganse til dine måltider!

Dette sofistikerte bestikksettet er designet med tanke på både funksjonalitet og estetikk. Hver del er nøye utformet for å gi optimal balanse og komfort i hånden din. Med GRÅFOT Bestikksett vil du oppleve en jevn og behagelig følelse, som gjør spisingen til en glede hver eneste gang.

Det elegante stålet gir en tidløs og stilfull stemning til din borddekking. Den glatte overflaten og det minimalistiske designet gir en ren og moderne estetikk som passer perfekt til enhver spisestil. Uansett om det er en formell anledning eller en uformell sammenkomst, vil GRÅFOT Bestikksett være det perfekte tilbehøret som løfter ditt spisemiljø til nye høyder.

GRÅFOT Bestikksett er laget av førsteklasses stål som sikrer langvarig kvalitet og holdbarhet. Det er konstruert for å tåle daglig bruk og beholde sin glans gjennom mange måltider. Du kan være trygg på at dette bestikksettet vil være din pålitelige følgesvenn ved spisebordet i lang tid fremover.

Enten du er en foodie som ønsker å imponere gjestene dine med stilfull servering eller bare ønsker å legge til en elegant touch til dine daglige måltider, vil GRÅFOT Bestikksett være ditt ultimate valg. Med sitt moderne og allsidige design passer dette settet perfekt til enhver stil eller innredning, og vil være et sofistikert tillegg til ditt kjøkken eller spisestue.

Elevér din spiseopplevelse med GRÅFOT Bestikksett 16-deler i Stål. Opplev den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet, stil og eksepsjonell kvalitet. Gjør hvert måltid til en opplevelse av modernitet og eleganse - GRÅFOT Bestikksett vil være prikken over i-en på ditt spisebord!

Ett sett: 16 deler (4 gafler, 4 skjeer, 4 kniver, 4 teskjeer).
Tåler oppvaskmaskin <45

Med en drøm fra vestkysten av Sverige har Vargen & Thor blitt til virkelighet; En drøm om unike produkter som ikke ligner noe du har sett før i verdens kjøkken. En drøm om produkter som kan være kreative, men som samtidig bare inneholder kloke materialvalg for lang holdbarhet. En drøm om å ha alle disse positive egenskapene, men uten å ha en høy prislapp. Et produkt som tåler tøffe forhold og er bygget for å vare. Mye manglet der ute, vi følte det. Det ønsket vi å endre på.

1/11-2019 ble drømmen en realitet og våre første Vargen & Thor-stemplede, ferdige produkter så dagens lys. Endelig. Interessen var stor og over 500 forhåndsbestilte produkter ble sendt ut bare den første uken. Vi vil være evig takknemlige for alle som bestilte. Dette har inspirert oss enormt og gitt oss bekreftelse på at det er den rette veien vi har valgt. Vår visjon var riktig, det var ikke bare vi som trodde. Mottakelsen fra starten har vært intet mindre enn utrolig. Vi fortsetter å vokse i et sterkt tempo måned etter måned, og vi ønsker å fortsette å gjøre dette uten voksesmerter. Vi har skapt noe unikt og ønsker at hvert enkelt produkt skal gjenspeile dett
Produktdetaljer
EAN:
737488807394
Artikkelnummer:
60230005
Merke:
Vargen & Thor
Serie:
Onyx
Kategori:
Bestikksett
Opprinnelsesland:
Kina

Design og materiale
Farge:
Stål
Farge spesifikasjon:
Gråfot Sølv
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Vargen & Thor er en ny svensk merkevare og produsent av gryter, panner, kasseroller, bestikk og annet kjøkkenutstyr. Merket er kjent for høy kvalitet i produktene sine, samt fantastisk design. Dette er kjøkkenutstyr som godt kan stå ute som et møbel!

Se flere produkter fra Vargen & Thor

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.