Hopp til hovedinnholdet
Hardanger bestikk Lykke kakespade 18,5 cm
Hardanger bestikk Lykke kakespade 18,5 cm
Hardanger bestikk Lykke kakespade 18,5 cm
Hardanger bestikk Lykke kakespade 18,5 cm

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Hardanger bestikk

Lykke kakespade 18,5 cm

  • Fintagget kakespade som gir en presis skjærekant
  • Perfekt bestikk å samle på, eller som en gave
  • Laget av 18/10 stål

255,-

Ikke på nettlager

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Kakespade fra den stramme og solide Lykke-serien fra Hardanger Bestikk. Bestikket har et unikt balansepunkt i tillegg til sine stramme og rene linjer. Kakespaden er fintagget som gir presis skjærekant. Stålet som er av 18/10 rustfritt stål tåler oppvaskmaskin, og produktet har livstidsgaranti. Kakespaden leveres i gaveeske og inneholder;

- En kakespade L: 18,5 cm

Lykke er et solid, men likevel elegant bestikk. Kniven har et perfekt balansepunkt som gjør at den kan stå stødig på bordet – et element av lekenhet i det lekre designet. Lykke ligger perfekt i hånden, og med sine rene linjer gir denne bestikkserien bordet det lille ekstra. Lykke er designet av Odd Leikvoll, og ble lansert i 2013. Det rette bestikket til den rette maten forbedrer ikke bare smaken, men gjør stas på hele selskapet. Hardanger Bestikk sine produkter har utvidede bestikkserier som er tilpasset ulike anledninger og ulike typer mat. Disse er perfekte å samle på litt etter litt, de er flotte gaver, og gjør at du kan dekke nydelige bord både til hverdags og til fest hele året.
Produktdetaljer
SKU:
57010
EAN:
7058676750173
Artikkelnummer:
675017
Merke:
Hardanger bestikk
Serie:
Lykke
Kategori:
Kakespader

Spesifikasjoner
Høyde:
3,1 cm
Bredde:
10,3 cm
Lengde:
27 cm
Vekt:
230 g
Garanti:
Livstidsgaranti mot produksjon og materialfeil. Bestikket er laget med den beste kvaliteten og de beste verktøyene slik at du skal kunne gi bestikket videre i generasjoner. Samtidig er det viktig at en nytter bestikket på riktig måte og vedlikeholder det.  Garantien dekker ikke skader skjedd ved uhell, normal bruksslitasje, produkter som er modifiserte etter kjøp eller tap, tyveri, misbruk og kommersiell bruk. Garantien gjelder fra og med innkjøpstidspunktet og resten av levetiden til den opprinnelige eieren. For å registrere seg for livstidsgarantien bruk dette skjema så slipper du ta vare på kvittering; https://hardangerbestikk.no/registrering/
Design og materiale
Designer:
Odd Leikvoll
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Bestikket består av 18 % krom og 10% nikkel, noe som utgjør 18/10- rustfritt stål. Nikkel har den egenskapen som gjør stålet mykere og mer formbart. Nikkelen styrker det rustfrie stålet i form av at stålet tåler syre, vann og rustangrep bedre.
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Vedlikehold:
Det anbefales å skylle bestikket godt før bestikket tas i oppvaskmaskin. Bestikket bør være helt tørt før det legges i bestikkskuff eller lignende for å unngå flekker på bestikket. For å bevare bestikket lengst mulig anbefales det å bruke Hardanger Bestikkpose for oppbevaring av bestikk. Vannkvalitet, vannhardhet og oppvaskmiddel kan ha ulik påvirkning på bestikket. Hardanger Bestikk anbefaler Sun og Zalo oppvasktabletter. Dersom det er antydninger til rustflekker på bestikket anbefales skånsom bruk av Jif skurekrem.
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.