Hopp til hovedinnholdet
Hardanger bestikk Fjord serveringssett 5 deler
Hardanger bestikk Fjord serveringssett 5 deler
Hardanger bestikk Fjord serveringssett 5 deler
Hardanger bestikk Fjord serveringssett 5 deler
Kupong
Nettsortiment

Hardanger bestikk

Fjord serveringssett 5 deler

  • Praktisk serveringssett i 5 deler
  • Passer til alle anledninger
  • Laget av 18/10 stål

1 299,-

På nettlager
Kan sendes til butikk

Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

KLUBBUKE! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Rabatten forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 21. juli.

Beskrivelse

Serveringssett 5 deler fra den myke og minimalistiske Fjord-serien fra Hardanger Bestikk. Bestikket har rene, elegante linjer som er typisk for den skandinaviske minimalismen. Serveringsskjeene, serveringsgaffelen og salatgaffelen har gripevennlig håndtak og presise egenskaper. Sausøsen har liten størrelse og spiss helletut for å dandere presist. Stålet som er av 18/10 rustfritt stål tåler oppvaskmaskin, og produktet har livstidsgaranti. Serveringsdelene leveres i gaveeske og inneholder;

- To serveringskjeer L: 22,2 cm
- En serveringsgaffel L: 22,25 cm
- En salatgaffel L: 22,2 cm
- En sausøse L: 18,4 cm

Fjord bestikket ble designet av Odd Leikvoll i 2000 er selve symbolet på en designmessig stilendring i Hardanger Bestikks historie. Fjord passer til alle anledninger, både til frokostbordet og mer formelle middager. Denne serien har blitt en av Skandinavias bestselgende bestikkserier, og er like populær i Norge som i utlandet. Det rette bestikket til den rette maten forbedrer ikke bare smaken, men gjør stas på hele selskapet. Hardanger Bestikk sine produkter har utvidede bestikkserier som er tilpasset ulike anledninger og ulike typer mat. Disse er perfekte å samle på litt etter litt, de er flotte gaver, og gjør at du kan dekke nydelige bord både til hverdags og til fest hele året.
Produktdetaljer
SKU:
108938
EAN:
7058673750466
Artikkelnummer:
375046
Merke:
Hardanger bestikk
Serie:
Fjord
Kategori:
Serveringsbestikk

Spesifikasjoner
Høyde:
4,3 cm
Bredde:
23,7 cm
Lengde:
32,8 cm
Vekt:
670 g
Garanti:
Livstidsgaranti mot produksjon og materialfeil. Bestikket er laget med den beste kvaliteten og de beste verktøyene slik at du skal kunne gi bestikket videre i generasjoner. Samtidig er det viktig at en nytter bestikket på riktig måte og vedlikeholder det.  Garantien dekker ikke skader skjedd ved uhell, normal bruksslitasje, produkter som er modifiserte etter kjøp eller tap, tyveri, misbruk og kommersiell bruk. Garantien gjelder fra og med innkjøpstidspunktet og resten av levetiden til den opprinnelige eieren. For å registrere seg for livstidsgarantien bruk dette skjema så slipper du ta vare på kvittering; https://hardangerbestikk.no/registrering/
Design og materiale
Designer:
Odd Leikvoll
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Stål 18/10
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Vedlikehold:
Det anbefales å skylle bestikket godt før bestikket tas i oppvaskmaskin. Bestikket bør være helt tørt før det legges i bestikkskuff eller lignende for å unngå flekker på bestikket. For å bevare bestikket lengst mulig anbefales det å bruke Hardanger Bestikkpose for oppbevaring av bestikk. Vannkvalitet, vannhardhet og oppvaskmiddel kan ha ulik påvirkning på bestikket. Hardanger Bestikk anbefaler Sun og Zalo oppvasktabletter. Dersom det er antydninger til rustflekker på bestikket anbefales skånsom bruk av Jif skurekrem.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.