Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Bodum Melior drikkeflaske 0,5L kobber
Kupong
Nettsortiment

Bodum

Melior drikkeflaske 0,5L kobber

  • Laget av rustfritt stål
  • Passer perfekt inn i en travel hverdag
  • Med dobbeltvegget konstruksjon som holder vannet ditt friskt og kaldt på en varm dag

430,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken

Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

Si hei til din perfekte vannvenn: MELIOR vannflasken i rustfritt stål fra Bodum. Denne tette vannflasken er designet for å passe inn i din travle hverdag, og den er ideell når du pendler, går på skole, trener eller drar på eventyr.
Denne lette vannflasken er laget av rustfritt stål av høyeste kvalitet og har en dobbeltvegget konstruksjon som holder vannet ditt friskt og kaldt på en varm dag - legg til litt is for ekstra effekt! Utsiden er alltid fin å holde i, og flasken har silikonstropp som gjør den lett å bære.

Denne flasken er ideell for de eventyrlystne. Den er bygget for å vare, og den sterke, tette skrukorken sørger for at du ikke opplever upraktisk søl i vesken. Når eventyret er over, kan du ganske enkelt legge den i oppvaskmaskinen for å rengjøre den.
Det beste av alt er at denne vannflasken i rustfritt stål eliminerer behovet for uholdbare engangsflasker. Selv om den trenger en erstatning, er den fullstendig gjenbrukbar, noe som gjør den perfekt for den miljøbevisste brukeren.
Produktdetaljer
EAN:
699965460075
Artikkelnummer:
60202427
Merke:
Bodum
Serie:
Melior
Kategori:
Drikkeflasker

Spesifikasjoner
Høyde:
27 cm
Bredde:
7 cm
Kapasitet volum:
0,5 liter
Design og materiale
Farge:
Kobber
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål, plast og silikon
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Vedlikehold:
Vaskes før bruk, og etter hver påfølgende bruk. Denne flasken i rustfritt stål kan vaskes i oppvaskmaskin.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Siden 1944 har danske BODUM skapt en sterk merkevare som bygger på kvalitet, lojalitet og stadig ønske om fornyelse. Godt design, trenger ikke å være kostbart® - Peter Bodum

Se flere produkter fra Bodum

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.