-30%
Camelbak Drikkeflaske 0,6L lilla med mønster
Lagertømming

Camelbak

Drikkeflaske 0,6L lilla med mønster

  • Perfekt å ha med på trening eller på arbeid
  • Enkel å fylle
  • Lekkasjesikker

Førpris 329,-

230,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
Dette produktet takker for seg og går ut fra vårt sortiment. Grip sjansen nå til å gjøre et godt kjøp. Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.
Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

Eddy+ fra Camelbak er en lekkasjesikker vannflaske som er like egnet for trening som for arbeid. Flasken er enkel å drikke av, du vipper opp drikkeventilen, biter og drikker. Flasken er enkel å fylle takket være den store åpningen og kan vaskes i oppvaskmaskin. Flaskens slanke form gjør at den ligger godt i hånden samtidig som den passer fint i de fleste koppholdere. Den har et integrert håndtak som gjør at du enkelt kan feste flasken på en karabinkrok eller bære den med en finger. Flasken gir verken smak eller lukt til innholdet. CamelBak er en ledende produsent av drikkeløsninger. CamelBak var den første som utviklet drikkesystemer som kan brukes handsfree.
Produktdetaljer
EAN:
886798018287
Artikkelnummer:
46183872
Merke:
Camelbak
Serie:
Eddy+
Kategori:
Drikkeflasker

Spesifikasjoner
Bredde:
22 cm
Lengde:
7,5 cm
Vekt:
7,5 g
Design og materiale
Farge:
Lilla
Farge spesifikasjon:
Blomster
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Vedlikehold:
Flasken kan rengjøres i oppvaskmaskin, men benytt øverste hylle og unngå de varmeste rengjøringsprogram. Skyll sugerør og drikketut godt for hånd, og benytt gjerne en tynn flaskebørste for rengjøring.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.