Hopp til hovedinnholdet
Camelbak Eddy drikkeflaske 0,6L blå
Lagertømming

Camelbak

Eddy drikkeflaske 0,6L blå

  • Perfekt å ha med seg på farten
  • Lekne motiver som faller i smak hos de minste
  • Kan rengjøres i oppvaskmaskin

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Camelbak kjennetegnes av drikkesystemer med meget høy kvalitet. Drikkesystemene er praktiske, raske og effektive i bruk - enten det er on-the-go, sykkeltur, trening innendørs, eller på tur på sykkel. Camelbak har også utviklet et eget program for barn. Samtlige flasker fra Camelbak er 100% fri for giftstoffene BPA og BPS, for din trygghet. Flasken kan rengjøres i oppvaskmaskin, men benytt øverste hylle og unngå de varmeste rengjøringsprogram. Skyll sugerør og drikketut godt for hånd.
Camelbak er ledende produsent av drikkeløsninger. Camelbak var først ute med å utvikle drikkesystemer der man kan ha hendene frie.
Produktdetaljer
SKU:
117706
EAN:
886798026763
Artikkelnummer:
46192052
Merke:
Camelbak
Serie:
Eddy+
Kategori:
Drikkeflasker

Spesifikasjoner
Bredde:
22 cm
Lengde:
7,5 cm
Vekt:
7,5 g
Design og materiale
Farge:
Blå
Farge spesifikasjon:
Blomst
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Vedlikehold:
Flasken kan rengjøres i oppvaskmaskin, men benytt øverste hylle og unngå de varmeste rengjøringsprogram. Skyll sugerør og drikketut godt for hånd, og benytt gjerne en tynn flaskebørste for rengjøring.
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.