Hopp til hovedinnholdet
-30%
Camelbak Eddy+ drikkeflaske 0,75L blå
Camelbak Eddy+ drikkeflaske 0,75L blå
Camelbak Eddy+ drikkeflaske 0,75L blå
Lagertømming

Camelbak

Eddy+ drikkeflaske 0,75L blå

  • Perfekt å ha med seg på farten
  • CamelBak kjennetegnes av drikkesystemer med meget høy kvalitet
  • Kan rengjøres i oppvaskmaskin

Førpris 359,-

251,-

På nettlager
Kan sendes til butikk

Dette produktet takker for seg og går ut fra vårt sortiment. Grip sjansen nå til å gjøre et godt kjøp.
Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

Eddy+ drikkeflaske 0,75L blå fra Camelbak.

CamelBak drikkeflaske 0,75L blå er en praktisk og pålitelig vannflaske fra den anerkjente produsenten CamelBak. Drikkesystemene fra CamelBak kjennetegnes av deres høye kvalitet og funksjonalitet, og denne flasken er intet unntak. Med en kapasitet på 0,75 liter er denne flasken perfekt å ha med seg på farten, enten det er under trening, på tur eller i hverdagen. Flasken er designet for å være praktisk og enkel å bruke, og er ideell for alle typer aktiviteter, enten det er utendørs eller innendørs.

Flasken er også enkel å rengjøre, og den tåler oppvaskmaskin (øverste hylle) og kan skylles for hånd. For grundig rengjøring kan du også bruke en tynn flaskebørste. CamelBak er kjent for sin høye kvalitet og innovative design, og drikkesystemene deres har blitt svært populære blant aktive mennesker over hele verden. Med denne flasken får du en pålitelig følgesvenn som holder væsken din kald og gir deg enkel tilgang til drikke underveis. Ta med deg CamelBak drikkeflaske 0,75L blå og opplev den enkle gleden av å ha et pålitelig og praktisk drikkesystem ved din side.
Produktdetaljer
SKU:
117699
EAN:
886798030319
Artikkelnummer:
46183849
Merke:
Camelbak
Serie:
Eddy+
Kategori:
Drikkeflasker
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
23,5 cm
Bredde:
7,5 cm
Vekt:
146 g
Design og materiale
Farge:
Blå
Materiale:
Plast
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Vedlikehold:
Flasken kan rengjøres i oppvaskmaskin, men benytt øverste hylle og unngå de varmeste rengjøringsprogram. Skyll sugerør og drikketut godt for hånd, og benytt gjerne en tynn flaskebørste for rengjøring.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.